Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Како го истеравме второто полувреме :D

Рутинска победа, ќе му ебев матер на Гарде ако ни скинеше бодови кога Венгер му ја наредил за во Вила.

Сега до наредниот понеделник одмор, да се врати Санчез и одиме во најважната утакмица во првиот дел од сезоната, класичен sixpointer шо би рекле англичаните.

Во добро време ни иде Сити, тимот во форма, Озил, Жиру, Ремзи со голема самодоверба.

Очекував второ да им лупнеме уште гол-два ама победа си е победа. Изгледа не форсираат за да може да здивнат до наредна со Сити.

Како го истеравме второто полувреме :D

Рутинска победа, ќе му ебев матер на Гарде ако ни скинеше бодови кога Венгер му ја наредил за во Вила.

Сега до наредниот понеделник одмор, да се врати Санчез и одиме во најважната утакмица во првиот дел од сезоната, класичен sixpointer шо би рекле англичаните.

Во добро време ни иде Сити, тимот во форма, Озил, Жиру, Ремзи со голема самодоверба.

Мене ме плаши средината, нема да имаме контрола. Ремзи не е Санти во чување топка, а Фламини е ментален.

Второ полувреме им попуштавме, од месечината се гледаше.
Добро,ајде сега со Сити да видиме што ќе направиме, јас сум задоволен и со нерешено.

Со Сити една гнасна победа 1-0 , со гол од корна и бранење цел натпревар, е така сакам !

Со Сити мора на победа да играме, зошто играме дома и зошто мора да ги тепаме ако сакаме да бидеме сериозни за титула

Ajmoooo Chelseaaaaaaaaa. I posle direkten dyel kaj sho kje treba da pokazhime madinja, ako sakame neshto povekje sezonava. So UTD ni uspea sea City se na red.

Одлично изиграно, Ремзи многу добра партија, Начо константно, денес имавме неколку киксови што можеше да не кошта голче.
Нека се множат победиве и головите на Жиру.
Не го флејмајте многу Фламини дека ако не се лажам на негов пас го извади пеналот Тео и не само тој имаши и пар други добри проигрувања. И јас сакав чичо порано да го внесе момакот али ептен му фуфи на чичо.
Ваууууу што е убооооооо на врвооот, ај нека потрае.:oleee::oleee:

Ремзи централно и Ремзи на крило се два различни фудбалери. Првиот со потенцијал да прерасни во ворлд клас плеј, а вториот со потенцијал нервите да ни ги искини. Како и да е, мислам дека допрва ќе го видиме Ремзи од пред две сезони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom