Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
им го речедоста таму арно јас ви пишам во темата да видите некој бел ден, две чисти немате ако машки сте
да беееее, убиј човек па извини му се, се заебавалПолошо од женско кое се замара со спорт, може да бидат само две женски кои се замараат.
Се заебавам Џену, немој да ме банираш плс
Оваа или овој Стефи е дефинитивно трол. Не постои девојче на светов што ќе глеа утакмица на Селта Виго... Дури и тие од Галиција што се девојките што идат на стадион не гледаат фудбал него се сликаат а не па оваа од Битола земала Селта ми глеа. Чао не постои.![]()
Ами анализите во кладилница? Која екипа играла дефанзивно , на која екипа и фалеле играчи абе упм. Ако стварно девојче толку прати , гледа .. јас стварно не знам шо да кажам![]()
ја заболе стефи, си брка работа девојчето![]()
Иначе Жиру се јавил
Ако не е трол шо вика Џонтра браос, се прати
Полошо од женско кое се замара со спорт, може да бидат само две женски кои се замараат.
Се заебавам Џену, немој да ме банираш плс
What do u think
Жиру веќе не е само манекен![]()
Стока се јувенташите бе, оној @Scirea стомајки им ебе на лангелина и Агда по темине.Ајскрим од ваш фан клуб се испосра со шовинистички изјави пред некое време, сега ти. Бем ти навијачи, клубот им го викаат Стара Дама, тие шовинисти пар екселанс.