Фан Клуб: Интер

Не јади гомна бе киклоп, ја го бранев Манчио на сите можни теми на кајганава, мислам и у ПЛ роварев ради него.
У реду е Син и Џони, ви ебам тоа ванаби стручњаците, исто ќе било ко со Мацари хехехе
Ало, еби се, кој рече дека си јадел гомна, читав, си пишал дека е солиден избор, и користи формација во која Интер ќе се вклопи добро, и полошо од тоа со Мацко дека не може да биде, добро што сме го избркале.

Ало, еби се, кој рече дека си јадел гомна, читав, си пишал дека е солиден избор, и користи формација во која Интер ќе се вклопи добро, и полошо од тоа со Мацко дека не може да биде, добро што сме го избркале.
Не им барај сега постови, остај ги цитирањава за крај на сезона хехехе

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
А шо вам неколку победи со ред веднаш ви го сменаа мислењето и сега го замислувате Интер супер сила?..чекајте малце другари има уште еден куп натпревари за играње и со евентуални два порази во следните 5 натпревари драстично ќе го смените мислењето..едноставно да не се случи крах ми е многу страв искрено бидејќи се што се градеше досега ќе замини у курац и пак Манчини ќе го отерате упичку матер..вака нека се држи некако егал во првите три позиции

Абе види вака, имавме 5-0-0 на стартот и сите збореа дека тепаме на среќа, по 1-0, со чудни голови. Дојде Виола, се деси што се деси, почнавме пак да тепаме и повторно муабетите за среќа. Еве почнавме и по 4 комада да даваме, пак викате чекајте, ништо не се знае. Во ред, ќе си чекаме ние до мај, па тек тогаш ќе го правиме муабетот. Иначе играта во последно време ако не ве разубедува дека играме одлично и дека и тимот и Манчио се одлични ондак правац на лекар.

Го заборавивме другарот наш, @vaskopandev, го нема откако се стопли во Милано :D

А шо вам неколку победи со ред веднаш ви го сменаа мислењето и сега го замислувате Интер супер сила?..чекајте малце другари има уште еден куп натпревари за играње и со евентуални два порази во следните 5 натпревари драстично ќе го смените мислењето..едноставно да не се случи крах ми е многу страв искрено бидејќи се што се градеше досега ќе замини у курац и пак Манчини ќе го отерате упичку матер..вака нека се држи некако егал во првите три позиции
А замисли не кикснеме у следните 2 натпревари и да не се случи крах и освоиме титула на крај на сезона?
Ја реков уште кога дојде Манчини, ќе му остаам простор да не води цела сезона и на крај ќе го коментирам. Сезонава ако избори пласман у ЛШ ја ќе бидам презадоволен.

Е сеа критики после утакмица нормално дека ќе има, ако ме извади од такт со некој нелогичен и ретко глуп потег. До сега не праел глупи потези, одлично му иде. на 3 утакмици до крај на прва половина односно прва полусезона сме прво место, што кур сакате ја не знам стврано.

што кур сакате ја не знам стврано.

Да завршиме најмалце 3-ти или по можност 2-ри на крајот од сезоната за да не се бркаме по квалификациите после со некоја Шпанска/Германска екипа..и обавезно да се настапува во ЛШ секоја година тоа сакаме..никој не побара титули,рекорди курци палци..ми се скурчи да ги гледам Наполи,Лацио,Рома и Виола пред нас секоја година како ни одржваат лекции по фудбал..сакам да се врати стариот Интер каде ги газеше овие противници и секој нивни добар резултат против нас да биди окарактеризиран како изненадување а не како формалност

Да завршиме најмалце 3-ти или по можност 2-ри на крајот од сезоната за да не се бркаме по квалификациите после со некоја Шпанска/Германска екипа..и обавезно да се настапува во ЛШ секоја година тоа сакаме..никој не побара титули,рекорди курци палци..ми се скурчи да ги гледам Наполи,Лацио,Рома и Виола пред нас секоја година како ни одржваат лекции по фудбал..сакам да се врати стариот Интер каде ги газеше овие противници и секој нивни добар резултат против нас да биди окарактеризиран како изненадување а не како формалност
Eпа не сери тогаш, добро ни иде.
Иди глеј шпанско и не замарај за Интер. :cool:

Па прво место сме бе арап. Што сакаш, 60 бода да бегаме? Топ е до сеа, едини кикс ни е Виола пошо дома игравме и не смеевме така да ги испуштиме бодовите.

Абе кога не пеглаа на пријателски во пред сезона се преполови фан клубов со членови.

ало кабадаја земаме скудето сезонава, па што сака нека биде. не кур замарај, оди легни си, сабајле јапонците од трета лига полуисток накај запад треба да ги стигнеш.

Со оваа формација 4-2-3-1 се гледа дека играме подобро и создаваме повеќе шанси , Манчини конечно ја најде добитната комбинација ..
Првите утакмици реално ги добивме со многу среќа , тогаш игравме 4-3-1-2 , немавме никаква игра победувавме само ради индувидуалните потези на Јоветич и Икарди ..
Прошлата со Џенова тепавме 1-0 али имавме многу шанси , да не играше Паласио ке тепавме повеќе гарант ..
Со маливе екипи нека се тера 4-2-3-1 , напред сме супер а позади ни се столбовите Миранда и Муриљо нема гајле ...
Владее и позитивна атмосфера во тимов , само напред па зимоска да се подновиме со асални бекови и да одиме кон титула ☺

Дај да ја глеам утакмицата има некој линк било што да ја симнам?

Кој кур бе шо ви е вам,оној што ќе речи дека досега не е задоволен од Интер или е ретардиран или тера инает..сите сме презадоволни од моменталната ситуација и верувам најголемите оптимисти не очекуваа ваков расплет на околностите во декември месец...само мене ми е страв да не се случи некој непредвлидлив кикс против некоја бош екипа па се да си еби мајката,значи јас мислам за тоа што би се случило во иднина а не што е веќе поминато да ви ебам куроглајте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom