Фан Клуб: Интер

Гостувањето во Удинезе никогаш не било лесно. 3 од 4 гола беа ептен добри, голот на ЈоЈо, вториот гол на Икарди и голот на Брозовиќ беа кинење, браво за пристапот и браво за Манчини и одлуката да се игра офанзивно со 4 играчи во напад.

Убаво изиграа, убава победа, на кој досега сме се мачеле по обичај, се надевав на победа, а откако го видов составот, сум презадоволен од победата!

Иначе, ваквите утакмици треба да се добиваат за да се освои скудетото, иако тоа не е целта.

Монтоја реално изигра одлично и мислам дека со овој натпревар заслужи да добие шанса во следните натпревари бидејќи сигурно е подобар од Сантон и Нагатомо на таа позиција...технички е добро поткован и не паничи со топката што е најбитно.

Удинезе премногу простор ни оставаше и играше отворен фудбал па не е ни чудно што имавме толку шанси во текот на натпреварот па затоа Манчини можеби излезе толку офанзивно ..врти сучи пак Манчини го определува тимот според противникот и нема некоја стандардна 11-ка што би почнувал на секој натпревар...би било исто така добро доколку Рома утре го шлапни Наполи и Јувентус-Виола изиграат едно реми :D..тогаш би бил перфектен викенд за нас фановите на Интер :D

Кој ќе мења јузер за Нова Година во ФорцаМанчини?

Кој ќе мења јузер за Нова Година во ФорцаМанчини?

Цобе и Џонтра..најголемите стручњаци општо во подфумот фудбал кој лани сосе летото мајче и шајче му ебаваа на Манчини,а сега многу јак бил..хехехе

Иначе морам да спомнам, браво за Манчини што се адаптира на тактиката и играта на противникот, ниту еднаш не излезе со иста формација и играчи, и ги неутрализира противниците.
Кај Мацко не беше така, си фураш 3-4-3 со Ранокија, Видиќ и Хуан назад, нека ви текне тогаш кој грешеше..

Убаво изиграа, убава победа, на кој досега сме се мачеле по обичај, се надевав на победа, а откако го видов составот, сум презадоволен од победата!

Иначе, ваквите утакмици треба да се добиваат за да се освои скудетото, иако тоа не е целта.
Хандановиќ беше дрво хехехехехехе

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Цобе и Џонтра..најголемите стручњаци општо во подфумот фудбал кој лани сосе летото мајче и шајче му ебаваа на Манчини,а сега многу јак бил..хехехе
Абе коцка, ја никад не сум го критикувал Манчини како ти, Дејан експертиза, Урко латиница и уште милион луѓе од фан клубов да ви ебам крф.
Ја и Цопка сме најголеми подржувачи на Манчини тука.

Што ти е бе да ти ебам коцкастата фаца? Па ја и Џонтра бевме едини што го браневме Манчини, Син, Ибракадабра, Гуарин и остала багра мајче у ебаваа, па уште кога се откажаа од животот кога не прееба Милан на Тим Трофео купот...

Не серете никад го немам ругано Манчини, одличен тренер е.

Џони барај стари постови, мислам дека лаже Купид.
Лажат копаат двата,ме мрзи да барам иначе :D
Ако треба во знак на подршка и шмекерска коса како него ќе пуштат двата

Она Мурило што чекор ќе имаше крф му ебам, три чекора со топка у негови нозе и стигна до голот на Удинезе, успеа дури и опасно да шутне му ебам тоа хибридот. Сеуште не ми се верува колку како играчиште зема Интер за кило фстаци.

Ама зимава сепак мора креативец да се земе, Гуарин сум за да се продаде зимава и средниот ред да биде Кондобија, Брозгара и креативецот.

Ете десен бек не мора, Мурило ќе игра и штопер со една нога, а со другата десен бек од што си грми колку е јак и смирен и не паничи беспотребно

Кај дојде пак овај кај се запусти:facepalm::facepalm:..разбирам дека сите се радувате на отказот на Мацари ама пак мислите дека овој е поарен?..типичен лузер ала Раниери да му ебам фризурата негова..уште се сеќавам на деновите кога ни беше тренер и кога го пцуев до трето колено поради глупостите што ги праеше..едноставно Манчини го зедоа бидејќи нема кој друг на пазарот и дека е во најблизок контакт со Интер....и тој како некоја курва, беше избркан како куче од овде и покрај титулите што ги носеше а сега иди кога ситуацијата е многу лоша
Мене Манчини воопшто не ме бендисва како тренер,тотален песимист сум за него и сметам дека ситуацијата во иднина ќе биди скоро идентична како со Мацари каде Роберто ќе остани година и нешто, и после неколку лоши резултати ќе јади клоца....едноставно како што напомена Санот, Манчини не е кадарен да го извади максимумот од овој тим и плус што се однесува досегашното негово искуство нема кој знае какви резултати туку е чисто просек..
turete mu kur na simeone, mancini dojde, bolje da ostanece dzigerov otkolku ovoj da ne zaglavi 2 godini dur i on da pie kik
Cim ti si skepticen togas dobro e rabotava, znaci ne pogresile vo izborot.

ps. Nov clen na forumot i fan klubot, inaku ve pratam odamna.
И тука interlove му вика на Син за Манчио, и у право е :)))

Иначе и јас бев скептик за Манчини, а Џонтра и Кобе у стил дека полош од Мацари не може да биде :kuracc:

Не јади гомна бе киклоп, ја го бранев Манчио на сите можни теми на кајганава, мислам и у ПЛ роварев ради него.
У реду е Син и Џони, ви ебам тоа ванаби стручњаците, исто ќе било ко со Мацари хехехе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom