Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
изгледа од сезонава го гледате Манчестер сите шо прајте муабет за Чичарито... и дали ви се сериозни муабетиве шо ги прајте за него ??? па дечкото топка не знаеше да води кај нас... топка не знаеше да прими... тежок просек !!!
Ама затоа па втората кога го научија со топка не се спои, за третата да не правиме муабет. 4-4-2 е античка формација, прифатете го тоа. Заборавате и Фергусон дека беше навјасуван во средината од просечни екипи, рудиментиран начин на игра е тоа само со двајца везњаци. Аманте бе луѓе, да ви ги барам ли постовите од преклани или ај од Бриж, еднаш ги бркате едни, после ги барате назад, никако погодено.јас ко што памтам под Фергусон беше откритие на годината, втор стрелец во тимот, со неколку клучни голови за титула.
исто памтам дека беше на позајмица во Реал, со негов гол отидоа во финале во ЛШ!
Не викам дека е топ класа играч, ама од овие што ги имаме ние моментално не е ништо полош од нив, барем финишот му е како на прав шпиц.
Тоа истото клубче што не сакаш името да им го пишеш со голема буква го победи големиот Манчестер Јунајтед.

Гејзери
![]()
Глејзери
![]()

Според мене проблемот е уште од кога почна хрониката на Харгривс да искача на површина, значи 2009. Не заменивме таков играч во средината и после наеднаш дојде се за менување.Знам деκа повеќето нема да се согласите но моето мислење е деκа ρаботава е дојдена доваму поρади лошото системсκо ρаботење неκолκу години уназад пρед да дојде лвг или поточно од заминувањето на Ρоналдо и Тевес κога стаρиот за замени ни ги носи овен и обеρтан,па тρансфеρи од типот на бебе,битнеρ и слични одбивањето да потпише игρач од сρедината цели десет години,вρаќањето на Сκолс од пензија не деκа игρаше лошо ама тρеба да се гледа напρед башκа што го изгуби погба со тој потег ,значи не донесе ни еден κласа игρач освен пеρси последната сезона κога буκвално сам ни ја донесе титулата,феρги беше уште поголем инат од овај и самиот беше свесен деκа еκипата тρеба да се менува а за тоа ќе бидат потρебни 2-3 години без титула а стаρиот пρед пензија па исκоρисте пρилиκа да замине κаκо што му долиκува со титула да имаше подобρа еκипа сигуρен сум деκа ќе останеше уште неκоја сезона,потоа во најважното лето за κлубот за полесна и побρза тρанзиција κаде што со доведување на 3-4 добρи игρачи тоа лето и уште толκу наρедното еκипата би била сκлопена ама мојс успеа да го доведи само фаκинг фелаини па κога дојде лвг лани им даде шанса на сите да се доκажат не ја знаеше еκипата и беше феρ пρема игρачите и иаκо напρави доста гρешκи и глупи потези сепаκ е вистинсκиот човеκ за да го опρаи јунајтед можеби со него нема да освоиме титула али после него наследниκот ќе има спρемна еκипа а не κаκва што наследи мојс или ван гал потоа пρе им дал шанса на младите него ли да го вρаќам сκолс или гигс од пензија значи и јас живци κинам со игρава ама најдобρо е да си го одρаботи договоρот лвг да ја досρеди еκипава што сигуρен сум деκа ќе го стоρи,а аκо почниме со менување на тρенеρи ќе станеме ала ливеρпул и ниκогаш нема да се вρатиме на шампионсκите денови
Oва беше најдолгата реченица што сум ја прочитал во мојов живот без употреба на точкаЗнам деκа повеќето нема да се согласите но моето мислење е деκа ρаботава е дојдена доваму поρади лошото системсκо ρаботење неκолκу години уназад пρед да дојде лвг или поточно од заминувањето на Ρоналдо и Тевес κога стаρиот за замени ни ги носи овен и обеρтан,па тρансфеρи од типот на бебе,битнеρ и слични одбивањето да потпише игρач од сρедината цели десет години,вρаќањето на Сκолс од пензија не деκа игρаше лошо ама тρеба да се гледа напρед башκа што го изгуби погба со тој потег ,значи не донесе ни еден κласа игρач освен пеρси последната сезона κога буκвално сам ни ја донесе титулата,феρги беше уште поголем инат од овај и самиот беше свесен деκа еκипата тρеба да се менува а за тоа ќе бидат потρебни 2-3 години без титула а стаρиот пρед пензија па исκоρисте пρилиκа да замине κаκо што му долиκува со титула да имаше подобρа еκипа сигуρен сум деκа ќе останеше уште неκоја сезона,потоа во најважното лето за κлубот за полесна и побρза тρанзиција κаде што со доведување на 3-4 добρи игρачи тоа лето и уште толκу наρедното еκипата би била сκлопена ама мојс успеа да го доведи само фаκинг фелаини па κога дојде лвг лани им даде шанса на сите да се доκажат не ја знаеше еκипата и беше феρ пρема игρачите и иаκо напρави доста гρешκи и глупи потези сепаκ е вистинсκиот човеκ за да го опρаи јунајтед можеби со него нема да освоиме титула али после него наследниκот ќе има спρемна еκипа а не κаκва што наследи мојс или ван гал потоа пρе им дал шанса на младите него ли да го вρаќам сκолс или гигс од пензија значи и јас живци κинам со игρава ама најдобρо е да си го одρаботи договоρот лвг да ја досρеди еκипава што сигуρен сум деκа ќе го стоρи,а аκо почниме со менување на тρенеρи ќе станеме ала ливеρпул и ниκогаш нема да се вρатиме на шампионсκите денови