Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Друже, бурнмут е.
Не заслужува ниту со голема буква да го пишам нивното име.
На крај краева ни твоите експертски анализи не се потребни за вакво клубче.

:)[DOUBLEPOST=1449942841][/DOUBLEPOST]Таман пишав, Фелаини голчуиште! !!11
Тоа истото клубче што не сакаш името да им го пишеш со голема буква го победи големиот Манчестер Јунајтед.

Тоа е, заслужен пораз на ЛВГ, во ваков битен момент ние ги губиме конкурентите. Демек лесен распоред, повреди, суспензија, уште повреди, деца во игра што не можат да издржат 90 минути...Ко некој тим од долниот дел на табелата, Манчестер Јунајтед не може да скрпи состав против некој си тим што вчера влезе во ПЛ. Секоја чест за Борнмут и нивниот менаџер, на толку повреди го плеска шампионот Челзи, па сега и Јунајтед.

За тоа што се дешава и составот и измените како и што ќе се дешава во иднина, да го почекаме големиот стручњак со интервју. Yeah, it is never easy.

Последно уредено:
Имајте разбирање луѓе, сепак младите играа ќе им треба едно 3 месеци за да ја разберат филозофијата :)

Вуди како беше лут. И оправдано. Јанг скапа на клупа а можеше денес да биде искористен. Џексон не ми се свиѓа...и тој трк што го има со рачињата смешен ми е.

Вуди како беше лут. И оправдано. Јанг скапа на клупа а можеше денес да биде искористен. Џексон не ми се свиѓа...и тој трк што го има со рачињата смешен ми е.
Да сум како него се слагам во соблекувална и јас терам говор 10 минути. Ни Гигс ни ЛВГ. Па ќе видиш што е играње на батерии после.

Толко рамнодужно натпревар не сум гледал од последниот натпревар на Ферги со ВБА. :)
Бод пред натпреварот да ми понудеше некој ќе прифатев со две раци.
Со овие играчи толку. И неможеме ЛВГ да го кривиме за Морган и Џонс што не беа во тимот, неможеме да знаеме колку се биле спремни за да стартуваат. Единствено Јанг требаше да биде во тимот. И замерка ми е што го извади Фелаини. Колку и да не го сакаме човеков денес беше најопасен а денес единствено со нафрлување и при некоја гужва во 16тник можевме да дојдеме до гол.
Исто и Мата можеше да одмори, дух, не постоеше денес.

BwBxsXOIQAEUuPT.jpg

Настрана што е ЛВГ мизерен ама па Блинд и Мата се убедливо најлошите поединци кои во моментов се стандардни.

јас мислам дека дечкиве денес изиграа крајно колегијално... за да не го дупи цел англиски прес Де Геа шо прими гол од корнер, они фино лепо си изгубија и ќе ги дефокусираат медиумите од Де Геа :pos: :pos:

Една мала споредба: Од месец Октомври па навака Чикарито 15 гола, Јунајтед 12 и после не го бивало, а сеа го биват да редит голови кога сакат

изгледа од сезонава го гледате Манчестер сите шо прајте муабет за Чичарито... и дали ви се сериозни муабетиве шо ги прајте за него ??? па дечкото топка не знаеше да води кај нас... топка не знаеше да прими... тежок просек !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom