Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

@Vampiria Те молам склопи едно тимче да видам како ќе изгледа. Од Стоунс, Баркли, Лукаку, Колман ти се фати за Делафеу.
Не знам ја баце, ама кога ќе ми текне Атлетико Мадрид и Борусија Дортмунд со какви фудбалери играа финале, почнав да имам верба и во вакви фудбалери :D[DOUBLEPOST=1449937074][/DOUBLEPOST]
Мене ко балетанче ми е. Многу греши ама и им ствара многу шанси. Седум асистенции до сега има.
Но сепак, да не претеруваме, не е за Јунајтед. Како фанови им пциеме се живо на Руни, Мата, Депај... Замисли го него со грешкине што ги прави секој натпревар, ќе треба да го обесат сред стадион. :pos:
Такво е некако навидум несериозно, ама има желба, не се откажува, може и ќе го биде .. :D

Последно уредено:
CWCelYtWoAAyGSw.png

Леле Морган на клупа го оставил хахахааа

пак ќе дува промаја кај Фелаини, керик сам пред одбрана .... Ич не ми се свиѓа ова (n)

те молам господе ако постоиш да изгубиме и да го избркаат.Ветувам ќе верувам во тебе до крајот на животот и ќе постам дупло поише од другите верници.Амин,алахуакбар,буда,аригато...

Добро бе дали некој во тимот ќе му објасни на ретардов дека со спораши на средина не се игра против екипа што ќе настојува преку контри да пробијат?! Ајде децава во одбрана што ќе добијат можност да играат можам да разберам ама Керик и Фелаини на средина? Овој како прв пат во кариерата да води тим се понаша да му го изнаебам тоа племе холандско.

Мата по толку време игра на неговата природна позиција.
Чеј да видиме шо ќе стори.

Јанг, Морган и Џонс замена. :cautious:

Јанг и Морган на клупа. Браво! Страотна тактика.
Кога немаме бекови, Јанг го стаил на клупа, а ги игра Варела, Мекнеир и Б. Џексон :pos:
Кога имаме бекови, Јанг го пикнал бек во прв состав....
Фелаини изгледа му е миленик. Никако бе никако не се откажува од него... :tapp:
Кога ќе го видам дека е стартер, буквално ми се темни.
Переира нека чека, не е проблем.
Јас не знам што толку го форсира Фелаини кога е бескорисен. Само рогаат долги топки до него и пак ништо не правиме.
Јас би го играл Морган на местото на Фелаини, Јанг на местото на Б. Џексон и Переира на местото на Лингард.
Така веќе ќе личеше на нешто составот колку толку...

Стварно веќе не ми е јасно што сака ЛВГ да постигне со овие глупи потези и тактики. Демек секој играч да добие шанса, а притоа си испаѓаме од ЛШ, и не можеме да дадеме повеќе од 1 гол во утакмица во ПЛ (ако воопшто ни се посреќи да дадеме гол).
Да се надеваме дека децава ќе трчаат и ќе имаат добра партија денес.

GGMU!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom