Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да неговата игра ми се свиѓа уште пред две години кога дојде во Евертон.........
Какви трансфери имавме со Бебе, Mанучо, за ваков потенцијал да немаме..
Ако дојде време да се бара потенцијал како што има Делофеу слободно може да почнеме да навиваме за Кристал Палас,Тотенхем па и Евертон.

Хахаххахахах еј јас си желби кажувам само... такви играчи почитувам најмногу[DOUBLEPOST=1449930212][/DOUBLEPOST]Сега ќе ви кажам зошто не сакам играчи како Бејл,Роналдо,Меси,Нејмар, Хазард во МЈ..
Сакам ние еден потенцијал да направиме играчина, а тој да гине за тимот, и таму да остане...

Хахаххахахах еј јас си желби кажувам само... такви играчи почитувам најмногу[DOUBLEPOST=1449930212][/DOUBLEPOST]Сега ќе ви кажам зошто не сакам играчи како Бејл,Роналдо,Меси,Нејмар, Хазард во МЈ..
Сакам ние еден потенцијал да направиме играчина, а тој да гине за тимот, и таму да остане...
Ако продолжи секој викенд кога ќе изгледаш по еден натпревар да си кажуваш по еден играч што би сакал да дојде кај нас па можда и за некој ќе ти се оствари желбата.

Некња менаџерот да останел 10+ години, денес да останел и да гине за тимот... мора да си заглавен во 2003 негде.

Хахаххахахах еј јас си желби кажувам само... такви играчи почитувам најмногу

Какви играчи? Сите тројца се солидни фудбалери кои никогаш нема да бидат врвни фудбалери.

Мене ко балетанче ми е. Многу греши ама и им ствара многу шанси. Седум асистенции до сега има.
Но сепак, да не претеруваме, не е за Јунајтед. Како фанови им пциеме се живо на Руни, Мата, Депај... Замисли го него со грешкине што ги прави секој натпревар, ќе треба да го обесат сред стадион. :pos:

@Vampiria Те молам склопи едно тимче да видам како ќе изгледа. Од Стоунс, Баркли, Лукаку, Колман ти се фати за Делафеу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom