Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Кембел ако продолжи вака да се залага и во следите мечеви, како на приемр со Вила викендов и со Сити после то, сериозно може да стане и првотимец, бидејќи е очигледно дека има потенцијал, само му требаат мечеви во нозете и тоа мечеви како овај сношти. За Гибс немам зборови. Ми беше омилен бек, ама сега Белерин, Монреал, па и Дебуши се пред него. Страшна стагнација и не би ме чудело на лето да ја промени средината.

Дебуши не е пред Гибс никако, а да не зборам дека нема врска десен и лев бек, ако го дадеме Гибс кој ќе ни биде замена лево, сигурно нема Дебуши.

Заборавате дека треба да се има двајца квалитетни играчи на секоја позиција, а Гибс е секако квалитетна замена поготово што може да покрие еве и како крило кога треба да играме подефанзивно.

Инаку при сите здрави, Кемпбел нема шанси да стане првотимец, ќе си чека само шанса од клупа.

Во Јануари да земеме дефанзивен средњак би било идеално пошто Фламини и Артета треба да летаат од клубот што е можно побрзо. Росицки ќе си иде летово исто, а веројатно и Дебуши така да одбраната ни е скоцкана, ни треба само замена за Мертесакер и дефанзивен средњак. Све друго (ако се земе на пример напаѓач) е бонус.

Али пошо кај нас не се сите здрави никогаш, многу лесно можи Кембел сезонава да собери +20 старта. И да има двоцифрен број на асистенции/голови, пример срвкупно 10 би бил презадоволен. На добар пат е до сега.

Не знaм кaј гo видoвте пoтенцијaлoт нa Кембел, мене ми е јaден...
Не викaм декa не се труди, не викaм декa у средaтa не игрaше дoбрo aмa не мoжaм дa гo глеaм кaкo игрa зoштo е преспoр. Кaј пречкaтa нa Флaмини кoгa јa дoби тoпкaтa беше килoметри пред дефaнзивецoт нa Oлимпијaкoс aмa oвoј успеa дa гo стигне.
Акo ни требa зaменa нa деснo крилo би гo врaтил Гнaбри oд ВБА и би гo игрaл пред Кембел зoштo Гнaбри ќе гo јaде Кембел кo зa дoручек и вo пoглед нa техникa и вo пoглед нa брзинa.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Довро е што Алксис џврот ќе се врати повбрзо од очекуваното. Животиња а Алексис, другиве повредени сигурно се исфрустрирани до даска...Да има конечно чичо повеќе за ротирање кога ќе се вратат Џек, Дени....

На Џек матер му ебам на крај краева, стариов вика немало шанси до крајот на декември да се врати. А ова нема шанси може да значи и season out за дибеков.

Гнабри во ВБА не може место на клупа да фати, во Арсенал како првотимец пред Кембел го гледале.... Џек како што изјави Венгер ќе треба да го очекуваме почеток на Март тогаш, додека да почне со 100% тренинзи со една утакмица за младинците и дали и Март ќе биде... А за Велбек зошто сеуште нема никакви информации ?

Гнабри во ВБА не може место на клупа да фати, во Арсенал како првотимец пред Кембел го гледале.... Џек како што изјави Венгер ќе треба да го очекуваме почеток на Март тогаш, додека да почне со 100% тренинзи со една утакмица за младинците и дали и Март ќе биде... А за Велбек зошто сеуште нема никакви информации ?

На официјалната страна не пишуваше ништо за Вилшир пред март дека не се враќа, од каде го прочита тоа?

На официјалната страна не пишуваше ништо за Вилшир пред март дека не се враќа, од каде го прочита тоа?
on Jack Wilshere
If you ask me if he will be fit before the end of December, no chance.
Изјавата на Венгер што значи нема шанси да биде фит до крајот на Декември, значи нека биде Јануари фит да почне да тренира, па некоа утакмица со резервниот тим за да влезе во ритам и пак ќе фане февруари. Да се врате порано не верувам ни еден играч се нема вратено порано од изјавите на Венгер, а посебно со Вилшер треба многу да се внимава...
И дај престаните да плукате по Вилшер како он да е крив што минува низ ваков тежок период, детето е 100% Ганер, заслужува шанси да го исчекаме да застане на здрави нозе. :)

Пиши уште една пропадната сезона. Не го кривам ја лично Вилшер, не му е ни нему лесно, но како шо беше и со Диаби, имаме играч кој зафаќа позиција, само на хартија постои во тимот а никогаш го нема.

И после делуваме како да имаме голем тим а уствари врска нема- играчи како Вилшер, Артета или Росицки не придонесуваат со ништо.

За Веблек па ич не ми се прави муабет, од април е повреденм досега ниеднаш Венгер нема дадено точна прогноза колку ќе отсуствува, помистериозна не постои од неговата.

Кај и да е, летоска некаде на подготвителните Вилшер ќе стапне на терен и пак ќе се повреди. Не ми изгледаше на ваков играч претходно, делуваше некако поцврсто. Ова играчиве што ги имаме пола имаат по една сезона паузирано поради повреди.

Да затоа Гнабри се изнаигра сезонава, затоа што многу го бива.
А сте го глеале Гнабри или онака само да се збори ?
Гнабри у првиот настап за Арсенал, против Свонси даде гол и имаше после тоа ако не се лажам уште неколку добри утакмици. Беше долго време повреден и сигурно му е опадната формата, ама од Кембел е сигурно подобар.
Во ВБА и Берахино грее клупа како шо можам да приметам, значи и Берахино е тапа играч ?

Шо е тоа добро шо го покажал Кембел па шо заслужил да игра ете пред Гнабри ?
За волејот против Норич шо го утна заслужил ?
Ај со Сандерленд не ја глеав баш многу убаво утакмицата и не можам да кажам дали играл добро цела утакмица или само голот му бил светол момент, за у средата изигра добро и не можам да кажам ништо лошо за средата, ама дечкото е многу многу многу спор, ете у таа ситуацијата кај пречката на Фламини имаше огромна предност а дефанзивецот на Олимпијакот испак го стигна, и не е само таа ситуација имало и многу други ситуации кај што неговата брзина ни ги усерувала акциите.
Ако ги споредуваме играчите по тоа кокава минутажа добиваат кога се на позајмица и Кембел не знам дали баш се изнаигра во Виљареал.

Не се некоја голема разлика со Гнабри, ама кај Гнабри глеам поголем потенцијал него кај Кембел.

И нигде не реков дека Гнабри го гледам како првотимец, ама во оваа ситуација во која што сме сега попрво би го играл него отколку Кембел.

Шо толку хејт му мавнавте на Кембел не ми е јасно, за замена од трет ред супер си ја врши работата, посебно па на последниве две утакмици.И не дека е бавен, јас ко шо го имам приметено ја губи брзината кога топката му е во нозе, како уплашен делува.

За Јануари желба голема ми е да земеме некој ДПЛ(deep lying playmaker) како замена за Артета, така ќе може Ремзи да си игра ЦМ, а не ко сега шо се дуо-фантастико со Фламини, нема топка кој да прими од дефанзивците, дупка има во средината кога почнуваме да градиме напад.
Овој Гранит Хака(Чака,Џака) од Менхенгладбах е добра опција, го немам гледано, ама многу го фалат.
Исто и дефанзивец, замена за Пер, реално може Стоунс да го земеме од Евертон, баш сличен играч на Мертесакер е, само побрз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom