W
wicked_1
Гостин
Donnie Brasco, одма ако не сиBlack Mass го глеав вчера. Тапа ми е некако, не знам зашто, ваљда сум научен вакви мафијашки филмови да гледам со Ал Пачино, Де Ниро, Џо Пеши а не Џони факинг Деп.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Donnie Brasco, одма ако не сиBlack Mass го глеав вчера. Тапа ми е некако, не знам зашто, ваљда сум научен вакви мафијашки филмови да гледам со Ал Пачино, Де Ниро, Џо Пеши а не Џони факинг Деп.
Право да ти кажам, треба да си се вратам на старите филмови, не знам што ми треба овој луксуз да глеам нови филмови.Не. У овој има "The".
И немој случајно други постари ремек дела да глеаш, само нови просеци. Замисли у Интер да владеела филозофија да немаат стари играчи(еве над 30), имаш легенда ко Занети кој е ко вино, али стар е, црно-бел
.
Иначе прв глумец за гангстерски филмови е Кагни, после може Ал Пачино![]()

Forget about it.Donnie Brasco, одма ако не си
Добар е Џони ама сепак не ми е мафијаш.Да не ви се најдува некоја идеја за лесно филмче со зомбиња/вампири ко Андерворлд шо е, Vampires 98, Хелсинг, Прист и слично. Во моментов ми текна дека вечер ко да ми се гледа нешто вакво полесно а интересно за тепање време, шо не значи дека и по 3-4 сати че ми се гледа истото, ама ако. Да симнам па шо че биди нека биди.
Гледани ми се сите тие со 30 ноќи, денов, викенди и така натака
Сепак фала.Да не ви се најдува некоја идеја за лесно филмче со зомбиња/вампири ко Андерворлд шо е, Vampires 98, Хелсинг, Прист и слично. Во моментов ми текна дека вечер ко да ми се гледа нешто вакво полесно а интересно за тепање време, шо не значи дека и по 3-4 сати че ми се гледа истото, ама ако. Да симнам па шо че биди нека биди.
ГледанDracula 2000

Гледан
Че треба да најдам некој хипстер европски хорор од поодамнешни времиња. Додуша и Fоg не ми е гледан, можи и тој да го репнам.

Гледани со тој нигеро. Е во тој стил нешто ми се гледашеОнака рс рс чао пријатно. Онај не ми е гледан од 89-та речи го бе.............со boys беше во наслово, Lost boys ми текна.
Го гледав бе, ко че се всели во то кујчата и ко че ги јади. Добар е. И носферату ми е играна на времето, на пентиум тројка ито мислам. Со пукачките.http://www.imdb.com/title/tt1438176/
@Corvus со тенант е
Римејк е.
Туку, дали ти е играна Носферату играта? Стара е.

Не ми е. Готово го најдовме филмоOnly Lovers Left Alive gledan ti e? Nema mnogh hack and slash, ali e eden od podobrite vampirski od novite.
I ima jaka muzika.
Ко Khz за момент се почувствува ко бараше серии.........Памтам само дека има ненормална дигресија, како некој шизофреничар да го има режирано. Почнува јако, ама со тек на време на режисерот му се обраќа приколката.
Ја на овој мислев http://www.imdb.com/title/tt0432291/?ref_=nm_flmg_act_49Не ми е. Готово го најдовме филмоКо Khz за момент се почувствува ко бараше серии.........
Овој @Џонтра Волта http://www.imdb.com/title/tt0080749/

И на мене не ми беше нешто посебно Black Mass. Но адаптацијата ми се допадна. Scott Cooper го портретира Џими Балџер намерно во некој вид на хорор издание бидејќи типот бил стварно тежок садист и психопат. Ликот на Frank Costello од Departed е инспириран од Џими Балџер. Причината за таквата адаптација е бидејќи нема што да се глорифицира кај таков лик.адаптацијата на ликот малце ја утнале, ептен страшен го напраиле овој со плави очи и помаранџеста фаца а го гуглав вистинскиот Џими баш нормален човек изгледал.