Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

.. Aim to kill, на домачи терен си е тука.Бонус - Michelle Pfeiffer ја игра CATWOMAN !!

Home Alone bro.bonus? riiiiight... samo radi nea go pamtam filmot. Psihopatsko glumenje ala jokerot od dark knight.
inace najchristmas film se znae deka e die hard.![]()
Miller's CrossingФилм што дефинитивно ќе го забораам за 15 минути а сум голем љубител на овој жанр, крими-трилер-драма... али јеби га, нема веќе Ал Пачино баки мој.
Овој Public Enemy e ист со Паблик Енеми со Бејл и Џони Деп? Пошто филмови од тоа време 30-40тите ги глеам само на Хичкок ремек делата.Miller's Crossing
White Heat
The Public Enemy
The Untouchables
The Long Good Friday
Кој не ти е глеан, обавезно...

Не. У овој има "The".Овој The Public Enemy e ист со Паблик Енеми со Бејл и Џони Деп? Пошто филмови од тоа време 30-40тите ги глеам само на Хичкок ремек делата.![]()
. Замисли у Интер да владеела филозофија да немаат стари играчи(еве над 30), имаш легенда ко Занети кој е ко вино, али стар е, црно-бел
.
Donnie Brasco, одма ако не сиBlack Mass го глеав вчера. Тапа ми е некако, не знам зашто, ваљда сум научен вакви мафијашки филмови да гледам со Ал Пачино, Де Ниро, Џо Пеши а не Џони факинг Деп.
Право да ти кажам, треба да си се вратам на старите филмови, не знам што ми треба овој луксуз да глеам нови филмови.Не. У овој има "The".
И немој случајно други постари ремек дела да глеаш, само нови просеци. Замисли у Интер да владеела филозофија да немаат стари играчи(еве над 30), имаш легенда ко Занети кој е ко вино, али стар е, црно-бел
.
Иначе прв глумец за гангстерски филмови е Кагни, после може Ал Пачино![]()

Forget about it.Donnie Brasco, одма ако не си
Добар е Џони ама сепак не ми е мафијаш.