Џ
Џонтра Волта
Гостин
Да, напаѓачки Мусачо.Значи нешто налик на Мусачо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, напаѓачки Мусачо.Значи нешто налик на Мусачо.
Увек ми биле ризик ваквите играчи од Аргентина, али имам верба во Манчио, доктор е за трансфери.Шпиц, крило, полушпиц... Класичен формат на аргентински напаѓач.
Зашто ризик? Па овие се најбоље тип на напаѓачи за разлика од бразилците кои не се баш универзални.Увек ми биле ризик ваквите играчи од Аргентина, али имам верба во Манчио, доктор е за трансфери.
Па има доста примери на играчи кои не успеале баш да се снајдат во Европа. Алварез е најсвеж пример за нас. Добро, бразилците се посебна прича, изгуби ми ги.Зашто ризик? Па овие се најбоље тип на напаѓачи за разлика од бразилците кои не се баш универзални.
Па добро овој не е Алварез или Бота, прв стрелец им е на Бока покрај Тевез.Па има доста примери на играчи кои не успеале баш да се снајдат во Европа. Алварез е најсвеж пример за нас. Добро, бразилците се посебна прича, изгуби ми ги.
Остај ти тоа... Тие беа живо џабе, носени да земат таљански пасош и да се врткаат како замени... Интер беа заинтересирани и за Ламела и за Дибала, ама за нив требаше да платат малце отповеќе пари, т.е. за Ламела околу 10+ милиони, за Дибала не ми текнува што беше проблемот што не дојде кај нас. Така да не може да се каже дека баш се е неквалитетно, тоа што ние сме земале за кило кикирики играчи, не значи дека се е лошо од таму.Едно време и Лаксалт од Уругвај дојде кај нас заедно со тој Бота големи очекувања имавме од нив а тие антиталенти да ти биле,кај само нашата управа наоѓаше вакви пропаднати играчи секоја чест..во тој мизерен Интер да неможат место да фатат да му ебам ѓупците отепани..кај играат сега овие Лаксалт и Бота?..кај се изгубија?..и Лонго?.Данкан?..
Nikola Karev ili John Carew?Ало Роки... А и моментот кога сака да го активираат Карев![]()
Лаксалт игра стандардно у Џенова веќе втора сезона. Претходно кога беше на позајмица во Болоња им натепа 2-3 гола на Милан у двете утакмици.Едно време и Лаксалт од Уругвај дојде кај нас заедно со тој Бота големи очекувања имавме од нив а тие антиталенти да ти биле,кај само нашата управа наоѓаше вакви пропаднати играчи секоја чест..во тој мизерен Интер да неможат место да фатат да му ебам ѓупците отепани..кај играат сега овие Лаксалт и Бота?..кај се изгубија?..и Лонго?.Данкан?..
“Everyone is free to believe what they want, but Handanovic being the best keeper in Europe is according to the statistics from Opta. Amongst the keepers who have played at least five games in Bundesliga, Premier League, Serie A, La Liga and Ligue 1, no goalkeeper has 85.25 % saves. Samir has made 53 saves in 15 games and in 10 out of 15 games Handanovic has kept a clean sheet. Handanovic is expected to renew his contract soon and is getting the help he has needed from his teammates to show his true strength.”
Што рамо ќе имаше овој Хандановиќ у пм.![]()