Фан Клуб: Интер

Остај ти тоа... Тие беа живо џабе, носени да земат таљански пасош и да се врткаат како замени... Интер беа заинтересирани и за Ламела и за Дибала, ама за нив требаше да платат малце отповеќе пари, т.е. за Ламела околу 10+ милиони, за Дибала не ми текнува што беше проблемот што не дојде кај нас. Така да не може да се каже дека баш се е неквалитетно, тоа што ние сме земале за кило кикирики играчи, не значи дека се е лошо од таму.
da da

Што му требаше на Манчини да се изглупира со овој мргут монтоја? :facepalm:

Еве како Икарди си функционира кога има ваков состав.

finishing 19ka, neka bilda samo vaka cena. :D
Nego 3 zuti za pola poluvreme napravija, ljaic, perisic i telles, a ovie klasika glumat ko da nema utre, od telles i ljaic najvise mi e strav deka ke jadat vtor zut, prviov e dosta nesiguren denes, mislam deka ke go vadi na poluvreme i ke vleze juan, a Ljaic znaeme, temperamenten e ke se zaboravi ...[DOUBLEPOST=1449951571][/DOUBLEPOST]lelele i ikardi i jojo denes, nema bolje od ova, i toa dvajcata so kakov finishing, pogotovo vtoriov, elegantno.

Солиден е монтоја беа, особено за во напад.
Хандановиќ му го турка карактерот со одбраниве, неможат никаков гол да му дадат:D

Не бе стварно не ми е јасно, ама ич, како може Гуарин уште да игра у Интер. Па ја боље ќе изиграм од него, пичка му матер циганска.
Усра една полуконтра и еден пас ама кој друг ја држи средината? Мело сигурно не... Посед на топка денес имаме само ради него.

Башка таа бомбата кога ја шутна ако идеше кон гол, тоа не се брани.

Усра една полуконтра и еден пас ама кој друг ја држи средината? Мело сигурно не... Посед на топка денес имаме само ради него.

Башка таа бомбата кога ја шутна ако идеше кон гол, тоа не се брани.
Никој не ја држи средината, неаме средина оваа утакмица, уопште. А ни посед на топка неаме, не знам кај виде дека иаме.

Никој не ја држи средината, неаме средина оваа утакмица, уопште. А ни посед на топка неаме, не знам кај виде дека иаме.
Па ги чекаме на контри, ама и тој посед што го имаме е ради Гуарин што се дрибла сам и уште тројца од Удине. :P

Што му требаше на Манчини да се изглупира со овој мргут монтоја? :facepalm:
pa za santon e maikon, bas e top denes montoja i ne mi e jasno so koj pamet santon tolku shansi iznadobi godinava, ama pa telles e horor denes, ubedlivo najslab ... daj uste sea neka go izvadi, ke idat gadovive crven da imaat inter, ljaic i perisic ne treba start da praat sea vtoro, taka valjda ke im sugerira zasto ke izglumat ovie i ke vrsat pritisok golem na sudijata, toa ke bide eden od nacinite da se vratat ovie u igra sto ke go forsiraat garant. Ali telles so ogled deka igra odbrana, a i ovie teraat igra bocno, mora da go vadi odma uste sea.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom