Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се верува, ич не бев оптимист, успеавме, покажавме заби баш кога требаше, секоја чест на целиот тим, на манекенот, Косиелни, Озил и Кембел особено.

Може Кембел нема да остане и да успее во Арсенал, но последните утакмици ги игра сосем на ниво, многу подобро и со многу повеќе учинокт него ли оној трупот Окс во цела негова кариера.

А Жиру мислам дека секогаш ќе биде играч за кој ќе има поделени мислења, но од реалноста не се бега, како напаѓач ни има дадено многу радост и многу фрустрации, но врши доста работа.

Која утакмица ја изигра Кембел. Браво.
Жиру свака му част. Делумно се изваде за то шо лани не кошташе осмина финале, со Монако. Пласманот понатаму е негова заслуга. Во голем дел.
Дури сега сфаќам шо значи да имаш добар голман. Многу значи! Премногу.
И Тео добар беше, се трудеше со пресинг.
Монреал најдобар во одбраната.
Белерин последните 5 меча ги игра како бек за Лејтон Ориент. Лош. Му се скара женската ? :D

Се на се, секоја чест за Венгер кој ги прочита намерите на тренерот на Олимпијакос и тактички го доби.

п.с гледав со Англиски коментатор иначе, прв хет трик на Оливие за Арсенал воопшто ?!!? Или прв во ЛШ ? Нема шанси да е прв воопшто, ми се чини дека 100 години е во Арсенал.

Честитки ганери.

Едно ме интересира, тие што се договараа тука да гледаат заедно, се најдоа ли конечно?
Да да, се најдовме. За викендот пак ќе се прави собиранка. :)

Пишете друг пат ден-два пред да се собирате ако примате уште некој во екипа :)

Честито победа.Сега сите што јадеа гомна за Жиру да му се натртат по еднаш :D

Сигурно било јако, баш на ваква утакмица.
Одлична беше атмосферата, заедно бевме со членовите на АМСЦ. Кој е во можност да дојде на следната собиранка нека не се двоуми.

п.с. Тие што го критикувавме Жиру тивко го напуштивме кафичот. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom