Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.973
- Поени од реакции
- 8.882
Со една победа одиме во 1/8 финале, тоа е таа магија на виолинистот15 милиони у џеб![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со една победа одиме во 1/8 финале, тоа е таа магија на виолинистот15 милиони у џеб![]()
Лично желба ми се Јувентус, Рома и Арсенал. Ама очекувам дека Реал ќе игра со било кој друг освен со некој од наведениве.
Бравос, да победиш кај Олимпијакос со убедлива разлика не е мала работа кој сака нека се инаети тука.
Не го гледав натпреварот Рома и Челзи ги гледав и пишман се прам.
Да бе, во кратко интервју после мечот Венгер ја посвети оваа победа на Дени Илиев и сите македонци!!Еве јас како Македонец, многу се израдував на победата на Арсенал.
Со соблакање по рамењача, со ,,Бисер балкански" на Јонче, со вегета знакот за обединета Македонија, со све
Браво уште еднаш, браво Арсенал, браво за конзистентниот професор.
Да бе, во кратко интервју после мечот Венгер ја посвети оваа победа на Дени Илиев и сите македонци!!
Еве јас како Македонец, многу се израдував на победата на Арсенал.
Со соблакање по рамењача, со ,,Бисер балкански" на Јонче, со вегета знакот за обединета Македонија, со све
Браво уште еднаш, браво Арсенал, браво за конзистентниот професор.
лапнавте милиони ајде ќути таму...Ne mi se veruva deka projdovme !!! Apsolutno sum razocaran !!! Nieden tim ne zasluzi da i se pridruzi na Barsa vo 1/8 finale...
И после само коинциденција било. Ма ајде бре!Дечкото од мојот аватар порачува- Вардар, Егеј, Пирин!![]()