UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
За доброто на фудбалот нека примат еден гол Барселона, кој ќе ги гледа Рома у 1/8 финале.

Рома се коцка со судбината, Бате имаше неколку добри шанси.

I na Roma golmanot , ali i na Ter Stegen treba da mu go iscicat. :pos::pos: 2 cisti im faka u poslednite 2 min.:pos:

Ете ви го цигани педерски банкротирани, право у газот, севернолондонскиот топ.

А матер да им ебам и на Динамо шиткачки наркомански клуб.

Ако пола и повеќе од фановите на Арсенал не го очекуваа ова, другите веројатно 90% не гледаа веќе во ЛЕ, ама кај Венгер има една работа, конзистентност :cool:

Аматери се сите бе, поима немаат што коментираат :tapp:

aма ќе мора Лопетеги да објасни зашо ја прави измената во 53 минута... зошто Лопетеги не беше доволно храбар.... ќе треба Лопетеги да објасни зашо Абубакар не го стартуваше натпреварот, ќе треба Лопетеги да објасни зашо Андре Андре го нема, иако во потготовките пред натпреварот нашите стручни коментатори не сретнаа дека се работи за било каква повреда... без никаква навреда за голманите, ама како може еден бивш голман да биде успешен тренер... и милијарда други бисери... убаво викаше Величе на времето овие двајца се стручњаците од А1.. да ти се одмили гледање и фудбал и се... :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

На Манчестер му треба каква било победа во Германија, ако ПСВ ја победи ЦСКА, а на Арсенал ќе му треба победа од 2 гола разлика со Олимпијакос.

Сега оцени на кој какви му се шансите.

според мене Арсенал 90% e испаднат веќе, мислам дека нема шанси со 2 гола разлика да тепаат сред Атина.. Башка до сега само порази имале топџиите на гостувањата кај Олимпијакос

Ќе речев поарно утре да испадниме од Порто така поголеми ни се шансите преку ЛЕ да стигниме до ЛШ за другата година ама ко ќе ми текни и таму конкуренцијата е јака, и ЛЕ не е то шо беше, шо убо порано се игравме со Базел, Стеауа Рубин Казан :icon_mrgr:
сега врти сучи ќе си го кркаме пак на крајот.
#ПлатиниМрш ![DOUBLEPOST=1449619203][/DOUBLEPOST]
100 % ќе помините бе, обавезно ќе помините...
покрај Грчка граница :kezec:

something to say bitches :kuracc: :D

Ете ви го цигани педерски банкротирани, право у газот, севернолондонскиот топ.

А матер да им ебам и на Динамо шиткачки наркомански клуб.

Ако пола и повеќе од фановите на Арсенал не го очекуваа ова, другите веројатно 90% не гледаа веќе во ЛЕ, ама кај Венгер има една работа, конзистентност :cool:
Конзистентно сега ќе си испаднеме од осмина-финале.

Конзистентно сега ќе си испаднеме од осмина-финале.

Е ако де, нека испадниме, и тоа е некоја конзистентност, издрадувај се бе да го ебам

Башка издрадувајте се како македонци, се виде пеколниот грчки терен во право светло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom