Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Денеска не игравме напаѓачки? Не правивме пресинг? Го гледаше натпреварот? Или си ги видел само головите на резултати.ком?
За вакви селски коментари, прочитај ги 4-те затворени теми за Јунајтед за да знаеш колку и како го следам Јунајтед. Бетер си и од Грујчета пријателе. Најди си друг форум.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Ich ne mi e maka shto otpadnavme od LS. I nikogash ne bi mo bilo maka da otpadnime, samo i samo ako ima zoshto da se gleda United. So vakva tinja igra nitu LE ne ja biva. Za mechot so Wolfsburg kje kazham deka ako LvG igrashe na vakov nachin vo poslednata godina i pol, namesto da se pichkarime deka "we've dominated the game and we had possession" , daleku podobra igra kje imavme do sega,

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Стварно беше атомски Јунајтед - ПСВ :icon_lol:

Атомски компир.
За да има атомски фудбал потребни се две екипи. Едната беше Манчестер Јунајтед, а другата ПСВ. ПСВ одбиваше да игра таков фудбал и се бранеше со 9 играчи зад топка и употребуваа тактики како што се употребувале во 19 век.

ПС- Незнам дали си бил на тај час каде што те учеле дека има разлика од тоа дека една екипа игра атомски фудбал и дека на еден натпревар ќе има атомски фудбал. Јас мислам, односно сигурен сум дека не си бил.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Проблемот е што лупаме по 100м+ веќе две лета по ред и се доведуваме до ситуација да играме со дечишта прибрани од академијата на преважни натпревари...Концептот на ЛВГ за потесен тим резултира со ова што е сега. Си бара ротација зошто еве ни се погоди периодов со повреди, немаме кој саглам да ставиме на терен. И нормално е да се повреди некој кога со иста 11ка игра во 90% од мечевите.

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Друже бе, Јунајтед денеска отпадна од групи. Не кажувај бајки, не кажувај дека тоа е нормално, не кажувај дека со деца сме играле.

Тоа е битно. Псв и Волфсбург не направија магариња. Толку.
Значи според тебе околностите не се битни, туку само резултатите?
А нормално ли беше 2011 кога отпаднавме од Базел или 2006 од Бенфика? Или тогаш оти не водеше Фергусон, па се опростува а? Битно е ЛВГ и Руни се виновни за се, така?

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Дечицо, сега ве сфаќам за "громон". Ме извади од такт копукот, како оној уат-д-фак челзијашот со клетвите пред неколку години. Ауу, топук-копук. Ај не ми се нервирајте, ќе играме и догодина ЛШ.

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Ама и ти сеа претеруаш ако не постои значи дека си го избришал,али го избришале.Немој цел форум да ги праеш будали,со тебе после ова нема дискусија позз.
Луѓето ги смешаа поимите од атомски натпревар и дека Манчестер играл атомски фудбал. Толку им беше капацитетот на тие членови во темата ЛШ. Што да правам.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Значи според тебе околностите не се битни, туку само резултатите?
А нормално ли беше 2011 кога отпаднавме од Базел или 2006 од Бенфика? Или тогаш оти не водеше Фергусон, па се опростува а? Битно е ЛВГ и Руни се виновни за се, така?
Абе дај затни се на неколку дена, навистина си оток. Манчестер не успеа да се пласира понараму од веројатно најслабата група од ЛШ, или една од двете најслаби.

Затни се, на сите им си преку таквото...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ich ne mi e maka shto otpadnavme od LS. I nikogash ne bi mo bilo maka da otpadnime, samo i samo ako ima zoshto da se gleda United. So vakva tinja igra nitu LE ne ja biva. Za mechot so Wolfsburg kje kazham deka ako LvG igrashe na vakov nachin vo poslednata godina i pol, namesto da se pichkarime deka "we've dominated the game and we had possession" , daleku podobra igra kje imavme do sega,
Петнаесет минути во второто полувреме супер игравме, се до зицерот на Мемфис што го фати Бенаљо.

баталете ја утакмицава, не треба причината да ја бараме тука, туку кај нерешеното со ПСВ дома и кога можевме да победиме со ЦСКА нагости. Толку.

Тројкава напред, Лингард, Марсијал и Мемфис треба да стартуваат на секоја до крај на сезоната здравје, ако се фит. Ми се допаѓаше како се движеа денес низ теренот. И без ланци, окови, синџири, не знам што, целосна слобода а не да мораат да ја враќаат назад...

A

apidrone

Гостин
Louis van Gaal says Darmian has a hamstring injury & Smalling probably a groin problem, with both doubtful to face Bournemouth on Saturday.

S

silmarillion

Гостин
Ајде ајде полека тимот си добива на лузерски менталитет благодарение на менаџментот, па после ќе почне да опаѓа продажба на дресови, па фан базата ќе ти отиде у курац, па Пума ќе ти биде спонзор и тако даље, и кога ќе се свестиш ти си Ливерпул веќе 2 години. Ама касно ќе ти биде, место во Шенклис, ќе идеш у Бестис, ќе ги слушаш Дени Те Чува, ќе раскинуваш почесто нема да можеш да тераш врска подугачко од 5-6 месеци пошто ќе бидеш потиштен итн.

Многу магла надвор бе да му ебем.

Kajgana Shop

На врв Bottom