Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
За жал, ЛВГ не играше како што ние и многу други сакаа. Ич не си у право. И џабе се инатиш со цел фан клуб.
Епа нели сакавте отворен фудбал да играме. Еве ви отворен фудбал. 10 шанси ни направија и си примија поштено 3 гола.

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Изгледа уште у главата му е дека играме атмоски фудбал:pos:,алал да ти е брат.упоредн дечко си(y)
Атомски беше натпреварот, а никаде не сум спомнал дека играме атомски фудбал. Најди ми такво мое мислење. АЕ!!!!!!

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Кое разбирање со вакви фаци ? Да го знаев до сеа 10 пати ќе го претепав
Да ти дадам адреса па да видам што тепач си?
Ти не си виновен што вакви мислења пишуваш на форум. Твоите родители се. Толку култура ти даделе.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Атомски беше натпреварот, а никаде не сум спомнал дека играме атомски фудбал. Најди ми такво мое мислење. АЕ!!!!!!
Лш темата,не гледаш дека само џабе водиш инат,не само со фан клубов,со цел форум.

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Човече ја го очекував ова и зборев, дека со оваа ретарда Јунајтед нема да направи ништо и нема за што да се нервирам или да жалам.

Овој Јунајтед не заслужува да влезе, не е друго проблемот. Освен колку, толку утакмицата со Волфсбург дома, сите други 5 натпревари Јунајтед беше очаен! Дебилот си седи на клупа и не се замара, јас да се нервирам?
Па не се нервирај, туку смеј се на елиминација на Манчестер Јунајтед. Уствари ако неќеш да се нервираш воопшто и не го прати Јунајтед.

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Лш темата,не гледаш дека само џабе водиш инат,не само со фан клубов,со цел форум.
Ако е "тоа" мислење во ЛШ најди го ако го има, а го нема.
Не си го губи времето непостое таков пост.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.985
Поени од реакции
67.798
Ма откако ПСВ поведе 2-1, требаше Смолинг да го извади.

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Тандер децата у киндер јајце да ти се родат и да немаш упатство да ги склопиш ти ебам фацата мртва
Што е ова бе? Сите тепачи ова на форумов........:boksix:
И пак продолжува......

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Алоо бе деца дај смирете страсти да му ебам мајката,сите сме на работ,али вакво понашање:tapp:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Пишав повеќе во ЛШ темата, да не се повторувам, си поигра фудбалот со нас денеска, 10 пати сменивме расположение....

Да почнам со други работи. Прво, колку и да ми е чудно/болно да го гледам Јунајтед во Лига Европа тимот мора, мора и мора да се натпреварува таму. Во лоша ситуација сме и на УЕФА ранг листата, ќе паднеме многу лесно во трет барабан, а тек тогаш ќе не чекат заебанции во ЛШ секоја сезона. Ваљда се свесни за тоа, и се надевам дека нема да го дозволат. Па и да го спасат Англискиот фудбал, многу лесно може да се изгуби 4тото место кое води во ЛШ, па да си имаме проблеми и во Премиер Лигата некоја од наредните сезони.

Друго, отпаѓањево оди само и само на душа на ЛВГ. Игра ептен претпазливо, одеше на ебано нерешено во Холандија и Русија и токму поради тоа завршивме вака. Затоа и се нервирав кога последните 20 минути во Москва ја имавме топката и цели 20 минути си подаваа средниот ред со одбраната како да водиме 0-5 и да го чекаат крајот и двете екипи. Играше демек посигурно, а ја избра најризичната варијанта, според која ако не ги добиеме трите меча на домашен терен сме аут од ЛШ. Од една страна го разбирам, бидејќи денеска најдобро се виде колку ни е шугава одбраната. Јасно ми беше оддамна, а еве сега и се потврди дека тие 5-6 клин шита што ги имавме по ред беа само и само поради пристапот на игра, а не поради јаката одбрана. Ете вечерва мораше да бркаме победа и ни правеа контри како сакаат. Ама тоа е пак негова грешка, што не си донесе нормален дефанзивец место да се коцка со Блинд на штоперската позиција? Зошто го продаде Рафаел кога можеше да заврши огромна работа место да играме со Валенсија, и сега да се крпиме со Варела?

За денешниот меч конкретно, да бидеме реални тимот ни беше составен од деца. Бековите, Џеси, Пауел, па и Депај и Марсијал кои колку и да се талентирани, сепак се деца. Не е воопшто чудно што изгубивме. Ми се допадна тоа што се трудеа до сам крај и не се откажаа. Џеси мора да поработи на финишот. Борбен е ептен, брз исто така, ама се џабе ако не знае да даде гол. Депај и Марсијал исто беа добри, сигурен сум дека ќе оформат неверојатно дуо за некоја сезона, доколку не ги кочи филозофот. Единствено не ми беше јасна позицијата на Фелаини. Што улога имаше денеска на мечот? Да трча лево десно и евентуално ако има центаршут да се обиде да даде гол со глава? Па кај што игравме со деца, игравме и со играч помалку цело време. Откога се повлече Керик на стопер и отиде Смолинг напред почнаа да го играат....последните 15 минути.

Кога веќе го спомнав Смолинг кој играше повреден тие 15 минути, само за крај - СЕКОЈА ЧЕСТ МАЈСТОРЕ! :cuc::cuc:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.743
Поени од реакции
11.626
Епа нели сакавте отворен фудбал да играме. Еве ви отворен фудбал. 10 шанси ни направија и си примија поштено 3 гола.
Која е разликата од тоа дали ќе играме затворен фудбал и ќе дадеме 0 голови или ќе играме отворено и ќе примаме 10?

Ван Гал у секој случај не знае кај тера.

Kajgana Shop

На врв Bottom