Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Многу се курчам вака кога ќе примиме гол одма од кога ќе дадеме, неспособност на нивоу.

Се надевам само ќе догураме топ 4 и фала, чао, пријатно, очи да не му видам на тефтерот и име да не му биде спомнато. Што кур мора топла вода за измислува увек :tapp:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
не да е смешен тим... пресмешен ми е мене... пред некоја година ги заебавав другарите шо се за Реал, какви се играчи на времето имаше Реал, а какви имаше до пред некоја година.. сеа истото се случува со Манчестер, какви играчи го носеа дресот на Манчестер, какви играчи го носат сега ??? бруки !!! какви играчи имавме за капитени какви лидери почнувајќи од Денис Лоу, Боби Чарлтон (ние не ги памтиме), Брајан Робсон, Ерик д Кинг Кантона, РОЈ КИН, Немања Видиќ, Гери Невил, а сеа да дојде време Крис ФАКИН Смолинг да го глеам со капитенска лента, диос мио.. ама карма ис а бич :pos: :pos: за утакмицава денес неам шо да коментирам успеав само последните 4-5 минути да ги изглеам, таман за да се накурчам шо го гледам Смолинг капитен :pos:

p.s 1000 денари помалку за пиење викендов :pos: :pos:
Повреден беше, а немавме право на измена и стоеше напред колку да има играч.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
не да е смешен тим... пресмешен ми е мене... пред некоја година ги заебавав другарите шо се за Реал, какви се играчи на времето имаше Реал, а какви имаше до пред некоја година.. сеа истото се случува со Манчестер, какви играчи го носеа дресот на Манчестер, какви играчи го носат сега ??? бруки !!! какви играчи имавме за капитени какви лидери почнувајќи од Денис Лоу, Боби Чарлтон (ние не ги памтиме), Брајан Робсон, Ерик д Кинг Кантона, РОЈ КИН, Немања Видиќ, Гери Невил, а сеа да дојде време Крис ФАКИН Смолинг да го глеам со капитенска лента, диос мио.. ама карма ис а бич os: os: за утакмицава денес неам шо да коментирам успеав само последните 4-5 минути да ги изглеам, таман за да се накурчам шо го гледам Смолинг капитен os:

p.s 1000 денари помалку за пиење викендов os: os:
Igracite se super. Filosofijata ne cini

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
После вожњата што ни ја удрија при вториот гол, префрлив на Арена 2 . Греота ми беше да ги гледам дечките како се срамат на теренот. Од класа играчи направивме играчки за просечни германски тимови. Бо те бог со ова филошофи Де Геа има да стане Петар Борота.

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Пријател, ај затни се на неколку дена, иритантен си.
Тоа е вистината. А за тоа дали да се затнувам или не, ти не можеш ништо во врска со тоа.
Фанал замара ме.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
А вие што очекувате? Овоа е плукни залепи а? Еве ви игравме отворено и си попивме 3 комада. Ван Гал играше како вие што сакавте нели?
Во транзиција титули не се тражат. На ЛВГ му дадоа три годишен договор за овој проект. А сега сме на половина пат. Затоа стрпение спасение.

ПС- Јас не сум виновен што вечерва изгубивме. Виновни се тие што промашуваа зицери и онај српскиот копиљ.
За жал, ЛВГ не играше како што ние и многу други сакаа. Ич не си у право. И џабе се инатиш со цел фан клуб.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Изгледа уште у главата му е дека играме атмоски фудбал:pos:,алал да ти е брат.упоредн дечко си(y)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Дете изгледа ти така слабо ми го пратиш Манчестер. Овие се тужни времиња, а не смешни.
Човече ја го очекував ова и зборев, дека со оваа ретарда Јунајтед нема да направи ништо и нема за што да се нервирам или да жалам.

Овој Јунајтед не заслужува да влезе, не е друго проблемот. Освен колку, толку утакмицата со Волфсбург дома, сите други 5 натпревари Јунајтед беше очаен! Дебилот си седи на клупа и не се замара, јас да се нервирам?

Kajgana Shop

На врв Bottom