ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
Леле каков локум ќе биде Сити за сите второпласирани екипи... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат тролаш или озбилен си дека не ја држи? Абе три години се утепаа од земање бодови. Единствено пред 4 испаднаа од Баерн у 1/4 финале а нередните не се под 1/2 финале. Како тоа не ја држи?А и Јувентус изгуби а?
@Makaron ти реков ја дека немате капацитет да ја држите Италија. Гордоста на ИТалија у Европа море шутрипичкематерине!![]()
Овој Донев е меѓународен претставник на енглезите,седи мирен.Aјде елитата у Премиер ете така да кажам....
Ваљда екипите у ЛШ се представници на лигата не го тупи сеа ти демек сакаш да ми свртиш муабет Стоук и Лестер екипишта се некои.
Не се праи наудрен,не си...
Чекај бе ти, ако ни паднат Барса или Баерн здравјеА и Јувентус изгуби а?
@Makaron ти реков ја дека немате капацитет да ја држите Италија. Гордоста на ИТалија у Европа море шутрипичкематерине!![]()
Леле каков локум ќе биде Сити за сите второпласирани екипи...![]()
Се заебавам бе. Не сте интересни вие сега, ова е ноќ на Манчестер, екипиштето со атомски фудбал и тренер со муда до колена.Брат тролаш или озбилен си дека не ја држи? Абе три години се утепаа од земање бодови. Единствено пред 4 испаднаа од Баерн у 1/4 финале а нередните не се под 1/2 финале. Како тоа не ја држи?
Дечко не се губи, Рики со неговите конекции во Бамбер е претставник...Донев може вода да му носи.Овој Донев е меѓународен претставник на енглезите,седи мирен.![]()
Сити се спремаат за висок дострел годинава незнам шо збориш....
Шо кладба дека испаѓаат во осминафинале?