- Член од
- 25 октомври 2011
- Мислења
- 135
- Поени од реакции
- 99
Еј ова за крушево идеи ми даде, можеш да ми кажеш од прилика колку би чинело еден провод со одврзано кесе во Крушево?072 277 843 Сотир. Во куќава два пати имам чекано, ....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј ова за крушево идеи ми даде, можеш да ми кажеш од прилика колку би чинело еден провод со одврзано кесе во Крушево?072 277 843 Сотир. Во куќава два пати имам чекано, ....
хахахаах брат, ние од Скопје, со кола, во просек 4ца внатре, значи превоз околу 300 денари од човек, спиење ни беше по 500 од ден од човек а храна во принцип си носевме од дома, некоја мајка кифли, некоја салата, некоја пита и што и да е.Еј ова за крушево идеи ми даде, можеш да ми кажеш од прилика колку би чинело еден провод со одврзано кесе во Крушево?![]()
Пааа брат, ги имаш сите кафанчиња во градот и Рома, која им е пицерија ама работи како кафана и работи до 1, после го имаш Планет, го имаш Белами, едно мрачно по скали што е нагоре, тие ти работат до 4 некаде во тој период од годината. За 2-3 дена, дефинитивно имаш каде да одиш и да се зезаш.
Д Коп нема да ти пише, оддамна не е пуштен на форум, праи пауза али можеш да му пишеш на фб![]()