Новогодишни понуди за дочек на 2016

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
072 277 843 Сотир. Во куќава два пати имам чекано, ....
Еј ова за крушево идеи ми даде, можеш да ми кажеш од прилика колку би чинело еден провод со одврзано кесе во Крушево? :vozbud:

Еј ова за крушево идеи ми даде, можеш да ми кажеш од прилика колку би чинело еден провод со одврзано кесе во Крушево? :vozbud:
хахахаах брат, ние од Скопје, со кола, во просек 4ца внатре, значи превоз околу 300 денари од човек, спиење ни беше по 500 од ден од човек а храна во принцип си носевме од дома, некоја мајка кифли, некоја салата, некоја пита и што и да е.
За пиење, кој што сака, зависи што пиете како друштво а пиењето таму е страшно евтино. Јас пијам шток, дупли е 120, па сеа ти види :Д

Јадење по кафани, страшно добро, страшно евтино, би ја препорачал Два Ловци, одма е во центарот на градот (мислиш 200.000 живеат, па одма во центарот) :Д хахахаа

@Peja989

Нешто ми влезе чивијата за Крушево, од кои причини не знам. :) А и само сум јас со девојка и не знам таму каков им е ноќен живот, освен Планет. Вие каде одевте/бевте?

Некој од Крушево нема ли на форумов бре :D Ќе треба Foursquare да укључам изгледа.

@the_kop

Што, како? :rolleyes:

@Peja989

Нешто ми влезе чивијата за Крушево, од кои причини не знам. :) А и само сум јас со девојка и не знам таму каков им е ноќен живот, освен Планет. Вие каде одевте/бевте?

Некој од Крушево нема ли на форумов бре :D Ќе треба Foursquare да укључам изгледа.

@the_kop

Што, како? :rolleyes:
Пааа брат, ги имаш сите кафанчиња во градот и Рома, која им е пицерија ама работи како кафана и работи до 1, после го имаш Планет, го имаш Белами, едно мрачно по скали што е нагоре, тие ти работат до 4 некаде во тој период од годината. За 2-3 дена, дефинитивно имаш каде да одиш и да се зезаш.

Д Коп нема да ти пише, оддамна не е пуштен на форум, праи пауза али можеш да му пишеш на фб :)

Д Коп нема да ти пише, оддамна не е пуштен на форум, праи пауза али можеш да му пишеш на фб :)

Баш коа Ливерпул гази го нема. Клоп да не го зел некој помошник таму у пм :pos:

Новогодишни понуди (за дочек) во ресторани има нешто објавено? Јас барав и најдов само ПРЕДновогодишни понуди :toe:

Бил некој за Белград за НГ да сподели искуство, има една семафор журка со стејџови па нешто повеќе за тоа ако знаете информации? И искуство со Јупитер агенцијата за Нова година преку Групер?

У Београд какви понуди има,да се развалиш бајо:vozbud:.Планирам со уште двајца да му ја кренеме,само не знам како иде плаќањето по клубојве,дал има начин некако со картица да платим,пошто сигурно ќе тражат капар.

Последно уредено:
A FUNKY NEW 2016

Диџеј настапи на:
WOO-D (Tetkine Radosti, Ljubljana, SLO)
GOCE S.A.F.
CHVARE
NENAD STEFANOSKI (Green Out, Foolish Green)

31.12.2015 @ City Hall Center, во 21:30 часот

Влезници во претпродажба (од 11.12) во продажните мрежи на mktickets, како и online на www.mktickets.mk, по цена од 500 ден. до 20-ти декември, а потоа по цена од 600 ден.

FB event

Охриѓани, шо понуди има за Охрид? А да, и кои ќе настапуваат на плоштадот?

Може ќе ви улетам со некоја понуда у најскоро можно време.
Ионака гледам нема нешто многу квалитетен избор...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom