Џ
ЏинЏер
Гостин
Според мене е најдобро прво у живо, и после пак у живо да се одржава врскатаА не ли е боље прво у живо, па после на Facebook да се одржава врската?
Според мене е најдобро прво у живо, и после пак у живо да се одржава врскатаА не ли е боље прво у живо, па после на Facebook да се одржава врската?
Да не сум јас девојчето? Многу познато ми делува ситуацијава.Имав еден другар од средно, абе на ФБ парче праеше, ко ќе застанеше вака онака, муабети триста, а во живо премирен беше, излезе со едно момиче шо си пишеја и збор не си кажале, и ништо не напрај со нејзе.
Мора да си била ти, баш во живо делуваш таква повлечена и срамежлива, збор не кажуваш.Да не сум јас девојчето? Многу познато ми делува ситуацијава.
Може поодамна било ова бе.... имав и јас период кога бев срамелживаМора да си била ти, баш во живо делуваш таква повлечена и срамежлива, збор не кажуваш.
Apropos ова подоле, се сеќаам еден член на кајгана беше тука, постираше џоа Боб Сунѓероски, дојде на една собиранка, ќутеше ко муле и после темата за импресииПреку фејсбук и интернет ми е премногу далечно некако, тешко да се поврзиш со другата личност.
Заеби ти ако прва комуникација ви е на нет, ако не ти се тресат малце раце, нозе ако не ти треперит гласот ко ќе и се приближиш на некоја шо ја свиѓаш не е то то.
Вака на фб мојш да си застаниш и да и пишиш поезија пошо имаш време и да смислиш и да прочиташ.
Имав еден другар од средно, абе на ФБ парче праеше, ко ќе застанеше вака онака, муабети триста, а во живо премирен беше, излезе со едно момиче шо си пишеја и збор не си кажале, и ништо не напрај со нејзе.
Vis a vis темава, не дека не го оправдувам ова што во последно време се случува со Дејтбукот, но далеку подобро е што пре да се упознаеш у живо. Со социјалниве мрежи можеш само да покренеш иницијатива за договор некаде, но ако предолго седиш исклучиво на нив, ствараш една идеална слика на ликот кој во реалноста би испаднал поуздржан и затворен.Многу убаво си поминав, ептен дружељубиви луѓе
зато шо 90% од тие ко ќе се запознат в живо нема да сакаат да одржаваат врска после.А не ли е боље прво у живо, па после на Facebook да се одржава врската?
Em nemas iskustvo em sudis, prognoziras na vetar i magla. Gordi sme na tvojata intelegencija i "dlabokoumnost"зато шо 90% од тие ко ќе се запознат в живо нема да сакаат да одржаваат врска после.
еве го Флатулентот пак овде, изгледа женските не му се онлајн шом е тукаEm nemas iskustvo em sudis, prognoziras na vetar i magla. Gordi sme na tvojata intelegencija i "dlabokoumnost"
Simona ako se vikas mojt da si ti.Да не сум јас девојчето? Многу познато ми делува ситуацијава.
Ова на мене ме посеќа. Јас вака ме читате на интернет форуми и социјални мрежи ептен моабети може триста да се напраат со мене а во живо тешко да придам до девојката и треба доста време да помине додека се опуштам и почнам да праам моабети. Поради тоа што сум ептен срамежлив и повеќе ќутлив немам во живо сврзано комуникација со девојка освен со оние школски од средно што ми се бидејќи со нив имам повеќе време поминато па сум поопуштен.Имав еден другар од средно, абе на ФБ парче праеше, ко ќе застанеше вака онака, муабети триста, а во живо премирен беше, излезе со едно момиче шо си пишеја и збор не си кажале, и ништо не напрај со нејзе.
Ова на мене ме посеќа. Јас вака ме читате на интернет форуми и социјални мрежи ептен моабети може триста да се напраат со мене а во живо тешко да придам до девојката и треба доста време да помине додека се опуштам и почнам да праам моабети. Поради тоа што сум ептен срамежлив и повеќе ќутлив немам во живо сврзано комуникација со девојка освен со оние школски од средно што ми се бидејќи со нив имам повеќе време поминато па сум поопуштен.
До некаде и срам ми доаѓа ова кога ќе го пишам
Срам да ти е!Ова на мене ме посеќа. Јас вака ме читате на интернет форуми и социјални мрежи ептен моабети може триста да се напраат со мене а во живо тешко да придам до девојката и треба доста време да помине додека се опуштам и почнам да праам моабети. Поради тоа што сум ептен срамежлив и повеќе ќутлив немам во живо сврзано комуникација со девојка освен со оние школски од средно што ми се бидејќи со нив имам повеќе време поминато па сум поопуштен.
До некаде и срам ми доаѓа ова кога ќе го пишам