Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Каде има да се купи мерач за потрошувачка на електрична енергија ?:zloo:

After watching Ant-man can't wait to see Кате as Wasp. :D
Иначе филмчето онака лесно, интересно, nothing special though. Повеќе хумор имаше од Мајкл Даглас отколку од Руд и оној другар му на Руд каква ретарда беше, секоја му чест.

Ova so filtrive, podberete gi zenite povece da cistat niz doma (taa sto e nocta dooooobro odaneta nautro odma za metla se faca) i ce nema potreba od cesto cistenje.
Bez sala jas moite gi cistam ednas pred sezona na ladenje i ednas pred sezona na greenje, pa i togas ne izleguva skoro nisto od niv.

Ova so filtrive, podberete gi zenite povece da cistat niz doma (taa sto e nocta dooooobro odaneta nautro odma za metla se faca) i ce nema potreba od cesto cistenje.
Bez sala jas moite gi cistam ednas pred sezona na ladenje i ednas pred sezona na greenje, pa i togas ne izleguva skoro nisto od niv.
pa ti rabotis li navecer ???/ :) :):)

Абе види, јас не сум запознаен со колкав буџет и време располагала екипата. Впрочем од страна на обичен гледач можам да оценам комплетно едно дело, без да ме интересира на кој начин истото го реализирале. Ме разбираш? Еве можеби ќе се согласам дека го извлекле максимумот со тој буџет и екипа. Но на крај тоа мене како уживач во филмската уметност не ме занима. Како уживач сакам повеќе и уште, поквалитетно и никој не може да ми замери за потребата нели :) Се сфаќаме?

pa ako sakas investiraj uste 500.000 eura ili milion da bide po tvoe :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom