Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.612
Последно уредено:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Od Ronaldo ima. :D

Cristiano.Ronaldo.World.at.His.Feet.2014.DOCU.720p.BluRay.x264-GUACAMOLE
Некни атер за женскава оти омилен играч и е го гледавме сатипол време :( Пак му мава егото и во филмот, али ок. Од друга димензија да се види е ок. Особено е развиена врската со синчето.

После то и велам ај да гледаме филм за Меси (мојот омилен) ито 30 минути, ито со помотување, ито шо не е филм филм него кратка документарка и фати не го догледа бе, стана божем чај да прај............:D

Меси > Роналдо плус Ред Џон плус Руни

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Некни атер за женскава оти омилен играч и е го гледавме сатипол време :( Пак му мава егото и во филмот, али ок. Од друга димензија да се види е ок. Особено е развиена врската со синчето.

После то и велам ај да гледаме филм за Меси (мојот омилен) ито 30 минути, ито со помотување, ито шо не е филм филм него кратка документарка и фати не го догледа бе, стана божем чај да прај............:D

Меси > Роналдо плус Ред Џон плус Руни
Dude, сочуство

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.187
Поени од реакции
10.204
Хрватскиот Takva su pravila (y) Ко за нас да е правен, буквално исти ствари ни се дешаваат во државата. Имаше мали недостатоци, али добар.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Хрватскиот Takva su pravila (y) Ко за нас да е правен, буквално исти ствари ни се дешаваат во државата. Имаше мали недостатоци, али добар.
Со кнедла во грло си заминав од салата на СФФ пролетта.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.187
Поени од реакции
10.204
Со кнедла во грло си заминав од салата на СФФ пролетта.
Исто чувство вчера. Ем кнедла, ем солзи ми надоаѓаа.

А и денес не го промашив филмот. 12 Angry Men - филмиште. Чиста 10ка без ниедна грешка. :bravobe:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Ме чуди што уште нема Bluray торент од The Battle of the Five Armies EE а излезен е пред неколку дена. Чудно што уште никој не го рипувал. о.0

Kajgana Shop

На врв Bottom