Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.187
Поени од реакции
10.204
After watching Ant-man can't wait to see Кате as Wasp. :D
Иначе филмчето онака лесно, интересно, nothing special though. Повеќе хумор имаше од Мајкл Даглас отколку од Руд и оној другар му на Руд каква ретарда беше, секоја му чест.

Lenny

Seventh Son of a Seventh Son
Член од
16 февруари 2012
Мислења
335
Поени од реакции
406
Еверест некако плиток филм бе, шознам ич озбилен впечаток не ми остави филмов како набрзина да е правен,глума никаква и башка Џејк го имаше у само 3-4 сцени.Пред некоја недела гледав случен филм/документарец кој е у секој поглед подобар од овој и визуелно е невероватен,за MERU ви зборам инаку

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Да Extended Edition со 20тина минути екстра сцени. Излезен е на Bluray на 17ти овој месец а нема торент уште, освен некои срање рипови.[DOUBLEPOST=1448531571][/DOUBLEPOST]
After watching Ant-man can't wait to see Кате as Wasp. :D
Иначе филмчето онака лесно, интересно, nothing special though. Повеќе хумор имаше од Мајкл Даглас отколку од Руд и оној другар му на Руд каква ретарда беше, секоја му чест.
Мексиканчето беше партали, нека снимат спин-оф со него би го гледал :D

Kate <3

Последно уредено:
Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.187
Поени од реакции
10.204
Да Extended Edition со 20тина минути екстра сцени. Излезен е на Bluray на 17ти овој месец а нема торент уште, освен некои срање рипови.[DOUBLEPOST=1448531571][/DOUBLEPOST]

Мексиканчето беше партали, нека снимат спин-оф со него би го гледал :D

Kate <3
играњето:pos:

E

Epsilon

Гостин
Еден стварно добар филм глеав пред неколку години, хорор.Значи се работеше за група млади луѓе кои истражуваа и снимаа во лудница, арно ама веројатно беше полна со духови. Сниман беше во стилот на REC, да не му текнува некој како се вика?

Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
Еден стварно добар филм глеав пред неколку години, хорор.Значи се работеше за група млади луѓе кои истражуваа и снимаа во лудница, арно ама веројатно беше полна со духови. Сниман беше во стилот на REC, да не му текнува некој како се вика?
Grave Encounters

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Го гледав 3 дена во септември. Шо знам. Како идеја можеби е ок. Дели од вообичаената македонска филмска шема, строго воени филмови и ништо друго. Ја имаше онаа модерна жичка. Но од друга страна некако слабо ми беше реализирано. Или поконкретен збор, како да бил филмов сниман понабрзина, онака пофорсирано малку. Ми фалеше некоја посилна енергија и моменти. Плус приказната скоцкана ко скоцкана, во еден момент ептен се растегнува и во неколку минути бум бум се испукува.

7-кa од мене, а можи и подолу нешто, ама ај да не бидам строг,. Плус музиката тука крево, Ацо Пејовски уба работа завршил :)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.612
Или поконкретен збор, како да бил филмов сниман понабрзина, онака пофорсирано малку.
Па и беше сниман набрзина, за 20 дена, ако не се лажам. Недостасуваа средства за повеќе. ;)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.187
Поени од реакции
10.204
@Erich Zann со 200 илјади еура оди сними ти поарен. Во Америка за тие пари телевизиски филмови не снимаат, не играни. Да не заебаваме сега споредби со амерички трилери и македонски. За наши стандарди, филмот и тоа како е добар. Прво зашто е прв од жанрот, второ зашто е микробуџетен. Не може да се прави разлика одма, ама Престиж со Бејл ме разнесе или Илузионистот, или којбило одличен мистерија-трилер.

Kajgana Shop

На врв Bottom