Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Со просторот шо го отвара Џеко се отвара автопат. За побрзо да одат работите.

Како и да е подобро е да примаш по 5-6 парчиња во ЛШ отколку воопшто да не настапуваш..јас не знам од каде оваа смелост на фановите на Интер и Милан да коментираат и да се ситат на Рома кога немаат никакво лице и интегритет така да се подсмеваат...во ред е да искоментираш ама да се ситиш?..јас на пример очајно посакувам Интер да настапува во ЛШ па колку сака нека се резилат,отколку да бидат во ваква статус кво ситуација 7-8 место..
Џони не зезај, не видов ниту еден да се сити на поразот на Рома. Јас би се сител лично на секој пораз на Интер и Јувентус затоа што кејф ми е да ги гледам рашамарани, ама што потреба од Рома, никогаш не сум ја сметал за конкурентен тим на Милан и ако не навивав за овој тим, сигурно ќе бев фан на Рома во Италија.

Едноставно, и твојот Интер да доживее вакви дебакли 2 години со ред, ти прв ќе посакаш воопшто да не настапува во лш.

Ја разбирам да се зезате ама кај ви се тие тимови екстра јаки, што освојувале титули во времето на Бенито Мусолини да играат ЛШ?
Еве изволте бидите 2-3 ако не 1 ама ни за тоа не се способни во случајов Милан, Интер е на добар пат..

Фан на Рома да ти кажува дека сме потрошиле 90 мил, а ништо не сме купиле. Они првите две сезони (11/12, 12/13) откако почнаа да трошат завршуваа на 6 и 7 место.

Ја разбирам да се зезате ама кај ви се тие тимови екстра јаки, што освојувале титули во времето на Бенито Мусолини да играат ЛШ?
Еве изволте бидите 2-3 ако не 1 ама ни за тоа не се способни во случајов Милан, Интер е на добар пат..

Педер, ама знаеш као иде онаа старана

-Седи си мадро да не одиш модро.

Џафкавте по темиве уште Јуве кога го тепавте демек најјаки освајаат се иде на тројна а у .... и сеа кукате кога ве реметиме :)

Вие јадете гомна колку сакате, они битно 15 милиони ќе земат. :pos:
Може ќе си купат нов Жервињо со тие пари. :lolzz:

Како се погоди, како порачано :pos:

#‎OnThisDay‬ in 2003, Thierry Henry inspired Arsenal to a 5-1 win at F.C. Internazionale Milano. ‪#‎UCL‬

0c8StFm.jpg

Педер, ама знаеш као иде онаа старана

-Седи си мадро да не одиш модро.

Џафкавте по темиве уште Јуве кога го тепавте демек најјаки освајаат се иде на тројна а у .... и сеа кукате кога ве реметиме :)

Кога се џавкало Деко?
Тие муабети беа од ваши членови. Да не барам назад низ форумов. Вие не величевте овде шо ти ја знам.
Ние знаеме колку ни е силата. Знаеме дека имаме слаба одбрана, а и со повредите на дел од првотимците сме ослабени и во напад.
Тројна круна никој не споменал никогаш. Ние да поминиме групи реално ќе е успех со ваква игра и со толку примени голови.
А тоа со тројните круни ви е вас останато во главите од времето на моу.[DOUBLEPOST=1448476964][/DOUBLEPOST]

Што прават бе овие? Го молат дрес да им даде? Се скарале кој да го земе дресот :)[DOUBLEPOST=1448477072][/DOUBLEPOST]Лошо е кога „избраните“ завршуваат 6-7 во Италија.

Кога се џавкало Деко?
Тие муабети беа од ваши членови. Да не барам назад низ форумов. Вие не величевте овде шо ти ја знам.
Ние знаеме колку ни е силата. Знаеме дека имаме слаба одбрана, а и со повредите на дел од првотимците сме ослабени и во напад.
Тројна круна никој не споменал никогаш. Ние да поминиме групи реално ќе е успех со ваква игра и со толку примени голови.
А тоа со тројните круни ви е вас останато во главите од времето на моу.[DOUBLEPOST=1448476964][/DOUBLEPOST]

Што прават бе овие? Го молат дрес да им даде? Се скарале кој да го земе дресот :)[DOUBLEPOST=1448477072][/DOUBLEPOST]Лошо е кога „избраните“ завршуваат 6-7 во Италија.

Дури еден и Виолини пејсташе - нејсе друго ми беше зборот

Ради фаци ко @Џони Вајсмилер испаѓа дека Арсенал не обележале за цел живот а истата година у возвратната ги тепавме 0-3 ....

1-5
0-3

Првата беше 0-3 а возвратната 1-5 и мислам дека и групи не пројдовме тогаш.

Првата беше 0-3 а возвратната 1-5 и мислам дека и групи не пројдовме тогаш.

Њатевр ... поентата ми беше дека од 0-3 до 1-5 нема некоја ОГРОМНА разлика ко што ЏОНИ песимистот пишуе ....

Mилан стварно греота, али јебига нема простор за напредок. Целиот простор е од Џеко.
Ромањоли бил вишок у рома, среќа моќниот Рудимбе и тој гркот ги имате, па фала ви што Ромањоли ви беше вишок да видиме аир и мие.
И нека намали џеко со просторот аман !!

И Љајиќ не им требаше, вишок им бил пошто ги имаат семоќните Фалке и Жервињо у напад.

Џони не зезај, не видов ниту еден да се сити на поразот на Рома. Јас би се сител лично на секој пораз на Интер и Јувентус затоа што кејф ми е да ги гледам рашамарани, ама што потреба од Рома, никогаш не сум ја сметал за конкурентен тим на Милан и ако не навивав за овој тим, сигурно ќе бев фан на Рома во Италија.

Едноставно, и твојот Интер да доживее вакви дебакли 2 години со ред, ти прв ќе посакаш воопшто да не настапува во лш.
Тоа е тој лузерски инстинкт :D[DOUBLEPOST=1448492540][/DOUBLEPOST]Патем Џеко го викнале во Охрид, да го прошири патот до Свети Наум :D

(п.с. топ си е џеко, криво ми е што не го земавме кај нас, можда ќе го шутнат и него рома)

Во ред е малце да си поиграме сеир на сметка на Рома,но дотолку да пишиме и да ги деградираме како клуб е нормално според тебе кога Интер и Милан завршуваат на 7 и 8 место??..СЕДМО И ОСМО МЕСТО?..и тоа веќе неколку години со ред...пред 2010 ни во најлошите сништа неможев да замислам дека некогаш Интер ќе биди 7-дми или 8-сми на табелата и ќе падни толку ниско...очигледно е дека и вашите критериуми се спуштени па овие неуспеси на Интер и Милан ги доживувате нормално како ништо да не е а всушност се вистинска катастрофа..

Па онај Гуарин напишал како јас демек цел ми била лајкови да соберам од Романистите:tapp:..а тие најмалку ги има тука...ако ми беше цел за лајкови ќе пишев за Интер и Милан добри работи бидејќи логично повеќе фанови имаат ама јбг не сум дете да размислувам така...едноставно пишувам објективно и сметам дека Рома е подобра екипа од Интер и Милан и заслужено настапува во ЛШ и сепак нема никаква основа да се објаснуваме како не била екипа за ЛШ и срам за Италија кога нашите "гиганти" не ни настапуваат туку си гледаат на телевизија...

Попросто кажано Интер и Милан ако се големи екипи ќе си изборат регуларно пласман во ЛШ со тоа што ќе завршат пред Наполи и Рома а не да се борат за 6-7-8 место секоја година како тоа да е нормално за нив..па после сите тука да прикажвате како Удинезе,Наполи,Сампдорија биле срам за Италија..па ако во таква конкуренција Интер и Милан неможат да изборат пласман тогаш да се мочам во клубовите[DOUBLEPOST=1448495076][/DOUBLEPOST]
Њатевр ... поентата ми беше дека од 0-3 до 1-5 нема некоја ОГРОМНА разлика ко што ЏОНИ песимистот пишуе ....

Чоек...таа победа од 0-3 беше прв натпревар каде сите почнуваа од 0 бодови,а тој пораз од 1-5 беше финале за Интер каде во случајот испаднаа во група со Локомотив Москва...еееејј бевме елиминирани Локомотив Москва и тоа 3 парчиња јадовме во тој помочан Луж стадионот,да се плукнам во Закерони и во сите антиталенти кој настапуваа за нас во тие времиња...а Арсенал ни беше жлаг на тортата каде не помочаа во најбитниот натпревар за нас..тоа беше резилење од прва класа,онака што би рекле за сите пари...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom