Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џони не зезај, не видов ниту еден да се сити на поразот на Рома. Јас би се сител лично на секој пораз на Интер и Јувентус затоа што кејф ми е да ги гледам рашамарани, ама што потреба од Рома, никогаш не сум ја сметал за конкурентен тим на Милан и ако не навивав за овој тим, сигурно ќе бев фан на Рома во Италија.Како и да е подобро е да примаш по 5-6 парчиња во ЛШ отколку воопшто да не настапуваш..јас не знам од каде оваа смелост на фановите на Интер и Милан да коментираат и да се ситат на Рома кога немаат никакво лице и интегритет така да се подсмеваат...во ред е да искоментираш ама да се ситиш?..јас на пример очајно посакувам Интер да настапува во ЛШ па колку сака нека се резилат,отколку да бидат во ваква статус кво ситуација 7-8 место..
Ја разбирам да се зезате ама кај ви се тие тимови екстра јаки, што освојувале титули во времето на Бенито Мусолини да играат ЛШ?
Еве изволте бидите 2-3 ако не 1 ама ни за тоа не се способни во случајов Милан, Интер е на добар пат..
Како се погоди, како порачано
#OnThisDay in 2003, Thierry Henry inspired Arsenal to a 5-1 win at F.C. Internazionale Milano. #UCL
Педер, ама знаеш као иде онаа старана
-Седи си мадро да не одиш модро.
Џафкавте по темиве уште Јуве кога го тепавте демек најјаки освајаат се иде на тројна а у .... и сеа кукате кога ве реметиме![]()
Кога се џавкало Деко?
Тие муабети беа од ваши членови. Да не барам назад низ форумов. Вие не величевте овде шо ти ја знам.
Ние знаеме колку ни е силата. Знаеме дека имаме слаба одбрана, а и со повредите на дел од првотимците сме ослабени и во напад.
Тројна круна никој не споменал никогаш. Ние да поминиме групи реално ќе е успех со ваква игра и со толку примени голови.
А тоа со тројните круни ви е вас останато во главите од времето на моу.[DOUBLEPOST=1448476964][/DOUBLEPOST]
Што прават бе овие? Го молат дрес да им даде? Се скарале кој да го земе дресот[DOUBLEPOST=1448477072][/DOUBLEPOST]Лошо е кога „избраните“ завршуваат 6-7 во Италија.
Првата беше 0-3 а возвратната 1-5 и мислам дека и групи не пројдовме тогаш.
Тоа е тој лузерски инстинктЏони не зезај, не видов ниту еден да се сити на поразот на Рома. Јас би се сител лично на секој пораз на Интер и Јувентус затоа што кејф ми е да ги гледам рашамарани, ама што потреба од Рома, никогаш не сум ја сметал за конкурентен тим на Милан и ако не навивав за овој тим, сигурно ќе бев фан на Рома во Италија.
Едноставно, и твојот Интер да доживее вакви дебакли 2 години со ред, ти прв ќе посакаш воопшто да не настапува во лш.
Џони не зезај, не видов ниту еден да се сити на поразот на Рома. Јас би се сител лично на секој пораз на Интер и Јувентус затоа што кејф ми е да ги гледам рашамарани, ама што потреба од Рома, никогаш не сум ја сметал за конкурентен тим на Милан и ако не навивав за овој тим, сигурно ќе бев фан на Рома во Италија.
Едноставно, и твојот Интер да доживее вакви дебакли 2 години со ред, ти прв ќе посакаш воопшто да не настапува во лш.
Њатевр ... поентата ми беше дека од 0-3 до 1-5 нема некоја ОГРОМНА разлика ко што ЏОНИ песимистот пишуе ....