Добро е ова ама мене ми требаше од пеачи, пеачки бендови и се што е поврзано со странскава музика.
Добро е ова ама мене ми требаше од пеачи, пеачки бендови и се што е поврзано со странскава музика.
images search на google. Напиши го името на пеачката/ бендот и одбери висока резолуција и транспарентна позадина.Каде може да најдам добри рендер слики од познати пеачи, пеачки, бендови ( рендер слики без позадина транспарентни) ? Барам затоа што сакам да правам фолдер икони во Photoshop
Гледам има на deviantart но многу ретко се наоѓаат такви ствари све е нешто безвезе.
Ако знае некој нека пише.
ОК некако ќе треба да се снајдам затоа што за некој бендови, пеачи диџеи не се наоѓа па така да ќе треба да сечам во фотошоп.images search на google. Напиши го името на пеачката/ бендот и одбери висока резолуција и транспарентна позадина.
Јас работам за Adobe зборвав со еден од вработените на продажба, и ми кажа дека за Македонија е можно само преку re seller. Пошто нема интерес и мал пазар сме не продават други планови.Има ли начин да се купи Photography CC планот што е ? За Македонија преку официјалниот сајт не може. Пробав и преку 500px исто за Македонија не може. Чаре?
Може едно кратко појаснување кој е проблемот што во Македонија не продаваат, а во други држави да ? Што ги кочи за Македонија? Едноставно идам онлајн си купувам и тоа е тоа. Закони во Македонија не дозволуваат или? Колку и да сме мал пазар, сепак сме пазар и по никој основ Adobe не губи ако е присутен кај нас.Јас работам за Adobe зборвав со еден од вработените на продажба, и ми кажа дека за Македонија е можно само преку re seller. Пошто нема интерес и мал пазар сме не продават други планови.
http://adobedealreg.force.com/PartnerSearch?lang=en
Друга опција ти е да провериш ако имаш некој странство роднина пријател да ти купи и ти да му пуштиш пари.
Адобе треба да отворат фирма кај нас за да можи да продаваат лиценци легално, тоа е поради некој закони, слично е како и со пајпал, ми рекоја дека е во план и имаат бизнис случај но незнам детали кога уствари ќе се оствари.Може едно кратко појаснување кој е проблемот што во Македонија не продаваат, а во други држави да ? Што ги кочи за Македонија? Едноставно идам онлајн си купувам и тоа е тоа. Закони во Македонија не дозволуваат или? Колку и да сме мал пазар, сепак сме пазар и по никој основ Adobe не губи ако е присутен кај нас.
Тука или во приватна порака, напиши што ти е потребно во врска со Фотошоп.ми треба личност доста добра во фотошоп, можност за добра заработка
Дури и да го исправиш од 3Д во перспектива нема да ти користи бидејќи дечкото форматот што го споделува е само слика т.е целиот текст на визит картата и се останато на нејзе е еден дел една слика за да го едитираш сето тоа ќе треба да ја направиш целата визит карта од почеток, истата само може да ти послужи за референца да гледаш од нејзе.Здраво на сите.
Прво ве молам да не ме зезате ако се изглупирам. Не се разбирам многу во фотошоп, инсталирав неколку верзии, а никако да ја активирам 3D екстензијата. Дали компјутеров не поддржува или штознам. Не е ни битно. Значи сакам да си направам испечатена пластична картичка од овој темплејт. Прво можно ли е некој кој може и знае (ако е едноставна работата) да ги ротира во нормална позиција и ако е можно да ги конвертира во верзија соодветна за корел х5 или адоуб илустрејтор. Не е проблем ни да го едитирам и ако е во фотошоп само да не е голем документот за прикачување. И друга работа, можно ли е воопшто ова да се испечати?
Фала и извинете ако све ова е без врска.