Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.973
- Поени од реакции
- 8.882
Прашај го Тохир тој ќе ти објасниШо мајка ќе барате у 1/8 финале жити се?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прашај го Тохир тој ќе ти објасниШо мајка ќе барате у 1/8 финале жити се?
Тимот од светлата страна на Милано. [emoji12] [emoji471]Уште од француака екипа да примат 6 7 гола ....
А ние сеоски сан никола ќе играме.
Кој го освои иначе??
hehehehehehehhehehehe - зналецБреј каква срамота е рома у лш тоа е чудо едно!Милан Интер и Јувентус не памтам поише од три гола да примиле и коа биле најслаби
По грешка бе, исправив. Два пати милан ја ставив. највише и ради тоа го цитирав. 1-5 и тоа на Меаца.Тактички,Чекичот како и другите фанови на Интер го забораваат најголемиот дебакл и резил на Интер во ЛШ,еве јас како фан на Интер ќе го обелоденам тој момент да не помислат другите дека сме субјективни
https://www.youtube.com/watch?v=kBvIzoGFr_U
Вечерта кога Анри и дружината ни ја издупија глата а јас рикав од солзи и два дена не се појавував на училиште да не ме заебаваат од срам..
И Шалке 2-5 со пензионерот Раул да не заборавиме![]()
Aбе им се случува и на најдобрите ама ова со Рома е претеризам. Нема појака екипа од Европа која не им дала 6-7 парчиња. Ко Сасуоло да се во Лш у ПМ!По грешка бе, исправив. Два пати милан ја ставив. највише и ради тоа го цитирав. 1-5 и тоа на Меаца.
Вас Нордсјеландовци и тако даље коа ве шамараа претеризам беше? Ако го тепа Рома Бате иде даље.. тоа е битното. Истава Барса го тепаше Реал 0-4 пред некој денAбе им се случува и на најдобрите ама ова со Рома е претеризам. Нема појака екипа од Европа која не им дала 6-7 парчиња. Ко Сасуоло да се во Лш у ПМ!
Не изгубивме ние oд Нoрдсјелaнд имaвме 28 удaри вo рaмки нa гoлoт a зaврши 1-1 дaлеку oд шaмaрaње не дупи и ти сеaВас Нордсјеландовци и тако даље коа ве шамараа претеризам беше? Ако го тепа Рома Бате иде даље.. тоа е битното. Истава Барса го тепаше Реал 0-4 пред некој ден