Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
твојот аргумент и начин на правење пари преку обложување е преку вреѓање на други членови?
јас си пишав што играм за утре, пиши и ти па да видиме кој е поуспешен :)
Моментално Реал да го играш дупла шанса против Шахтјор кој игра феноменален фудбал е стварно глупост. Немаш вредност на тој тип едноставно, јас пре би ја изиграча Шахтјор 1 отколку Реал х2 сериозно. Реал се тотално дезориентирани во моментот.

Бате Борисов - Леверкузен Т2 2+
Макаби - Челзи 2
Арсенал - Динамо Загреб 1
Зенит - Валенсија Х2

Можи да се проба
Бате Т11+ 1.55
Киев Т1 1+ 1.64
Гент Т2 1+ 1.54
Бомбите на Заев :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1448402561][/DOUBLEPOST]
Пер прекини у женски род да се претставуеш :icon_lol:
Ќути бе не ме издавај

Моментално Реал да го играш дупла шанса против Шахтјор кој игра феноменален фудбал е стварно глупост. Немаш вредност на тој тип едноставно, јас пре би ја изиграча Шахтјор 1 отколку Реал х2 сериозно. Реал се тотално дезориентирани во моментот.
фала на коментарот,
го почитувам твојот став, ама сепак мислам дека разликата во квалитет е голема и колку и да се дезориентирани овие сигурно после дебаклот некни ќе изнајдат сили да извадат барем нерешено

фала на коментарот,
го почитувам твојот став, ама сепак мислам дека разликата во квалитет е голема и колку и да се дезориентирани овие сигурно после дебаклот некни ќе изнајдат сили да извадат барем нерешено
нема на шо, ти си знајш таму.

За утре најдов на покерстарс Реал да даде гол од пенал 6 коеф .. го уплатив ова со фри бет што ми дадоа 5 $ .

Како прво ако пратите малце ќе увидите дека на Реал Мадрид утре сеедно му е дали ќе победи или ќе изгуби бидејќи последно коло играат против Малмо на домашен терен каде ќе ги товарат 3-4 парчиња..па така сигурно се први..пред да пишите размислете на кој се кладите

Како прво ако пратите малце ќе увидите дека на Реал Мадрид утре сеедно му е дали ќе победи или ќе изгуби бидејќи последно коло играат против Малмо на домашен терен каде ќе ги товарат 3-4 парчиња..па така сигурно се први..пред да пишите размислете на кој се кладите
Пред 4 дена изгубија 0-4 на свој терен и одма се крена узбуна сега ќе тепаат со овие за да ја стишат малце работата... не ми се верува да губат , ама топка е кој знае .

Абе добро и на Барса сеедно му беше арно ама ...
Реал моментално со Пелистер да играт не ги играм не пак со Шахтјор во гости.

Реал на Крофнитез во гости нема да го изиграм до крај на сезона. Ги гледате ли вие воопшто Реал Мадрид како играат? Не знаат каде тераат, сеа против Барса дури и жал ме фати...

Инаку се надевам дека после денешниве резултати некои луѓе ќе сфатат дека тимови како Барселона, Реал, Баерн, не пуштаат бодови и не престануваат да играат фудбал ако се 100% влезени понатака. Ќе видите и последно коло дека Баерн и Барса ќе ги прегорат Леверкузен и Динамо на гости.

За утре мислам дека Атлетико е кец, поквалитетни се од Галата, а очајно им треба победата.

Реал на Крофнитез во гости нема да го изиграм до крај на сезона. Ги гледате ли вие воопшто Реал Мадрид како играат? Не знаат каде тераат, сеа против Барса дури и жал ме фати...

Инаку се надевам дека после денешниве резултати некои луѓе ќе сфатат дека тимови како Барселона, Реал, Баерн, не пуштаат бодови и не престануваат да играат фудбал ако се 100% влезени понатака. Ќе видите и последно коло дека Баерн и Барса ќе ги прегорат Леверкузен и Динамо на гости.

За утре мислам дека Атлетико е кец, поквалитетни се од Галата, а очајно им треба победата.

Работата со Реал Мадрид е тоа што имаат преквалитетни играчи во Џејмс,Роналдо,Балето,Марсело и Модрич тоа што со потег можат да решат натпревар и да го наполнат противникот без разлика кој му е тренер......е тоа што Бенитез крофнарот ги лимитира до максимум е друга работа...затоа Анџелоти беше одличен тренер бидејќи Реал Мадрид беше рај за кладилничарите...знаевме сите дека секој ебан натпревар одеа на победа и на гол повеќе и едноставно форсираше офанзивен фудбал без многу тактизирање..а овај глупакот крофната измислува топла вода

Работата со Реал Мадрид е тоа што имаат преквалитетни играчи во Џејмс,Роналдо,Балето,Марсело и Модрич тоа што со потег можат да решат натпревар и да го наполнат противникот без разлика кој му е тренер......е тоа што Бенитез крофнарот ги лимитира до максимум е друга работа...затоа Анџелоти беше одличен тренер бидејќи Реал Мадрид беше рај за кладилничарите...знаевме сите дека секој ебан натпревар одеа на победа и на гол повеќе и едноставно форсираше офанзивен фудбал без многу тактизирање..а овај глупакот крофната измислува топла вода
Баш со Џонтра праевме муабет у саботата за свињата, просто неверојатно е со тие играчи што располага Реал да се брани после даден гол. Како бре мајко мила, како??? Како со Роналдо, Бејл, Бензема, Родригез, Модриќ, Иско и компанија??? Затоа е мртва свиња и се додека е тренер на Реал ќе си патат од него, а за мене нема да постојат што се тиче кладење, освен некоја утакмица дома.

Реал е таков клуб ( па и како секој голем клуб ) што после онаков пораз мора да им даде нешто на навивачите, макар и тоа била неважечка победа, мој совет е да не се плашат сите оние кои сакаат да го играат утре ! Јас го пишав 2 и т2+ на поголема уплата.
Баталете тие муабети дека не им требале бодови, ќе играат лагано ова она.
Реал Мадрид утре оди на победа !

*[препорачана музика додека го читате текстов*

То е факт дека ќе пдат на победа ама прашањето е дали можат да стигнат до победа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom