Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Бате Борисов - Леверкузен Т2 2+
Макаби - Челзи 2
Арсенал - Динамо Загреб 1
Зенит - Валенсија Х2

Можи да се проба
Бате Т11+ 1.55
Киев Т1 1+ 1.64
Гент Т2 1+ 1.54

Рома без Жервињо и Салах, и Тоти гледам нема да им игра ама он не ни игра многу сезонава, Стротман од поодамна им фали, Де Роси е неизвесен. Мислам дека ќе ги наполнат до врв, и така Рома има слаба одбрана, плус на овие и Меси им се врати. Кец како врата.

Барса ако сака можи 10 да му дај утре, прашањето е колку ке се залагаат за победа оти и со нерешен резултат се први во групата, да не гледаме сценарио Арсенал- Баерн :icon_lol:
Пред скоро време успеаа да ги задржат на Олимпико утре ке им биди уште потешко без клучните играчи ама ако се сака се се можи, како и да е не се исплаќа да ги играш на 1.35 коеф. каде шо не им е неопходна победа.

Зенит - Валенсија 2

Зенит се веќе пласирани и не вервам дек ќе се форсирет многу

Зашто да игра на икс Барса? Нема никаква потреба за тоа, прејаки се, мислам дека до врв ќе ги наполнат.

А што правиме со тоа што формата на Валенсија е ужасна?Стварно не гледам како би ги победиле Зенит и тоа на гости.

Валенсија можи до нерешен резултат во Русија, ама и јас мислам дека то е максимум шо можат да го добијат, се мислам и јас за х2 ама ме плаши лошата форма на Валенсија, Мустафи повреден а Фуего под знак прашалник е, ке биди тешко ама мислам дека нерешено ке заврши.

Не дека ме интересира ама коефициентот за Бенфика против Астана е 1.90 а за 2 и т2 2+ 2.55...мислам WTF?..кој кур фактор се Астана па дотолку да ги преценваат?..овде има огромна вредност па колку сака нека е ладно времето и снегој нека паѓаат

Цел живот бе да му ебам мајката цел живот за една ја незнам што кур се дешава со мене и тој па Ибака мртвиот неможел уште 2-3 слободни да дае крв му ебам

cel zivot.jpg

Ибака ми е вечити минус кога го играм неспособен е у напад

Ме залажа границава а и мислев дека Дурант нема да се врати ни оваа и викам мора да го дае овој + али ете памет за другпат

Пошто стално пишувам Спортлајв, таму е во која кладлница ќе пишеш од таму зимаш добивка.
Истото е и во Моцарт?

Не дека ме интересира ама коефициентот за Бенфика против Астана е 1.90 а за 2 и т2 2+ 2.55...мислам WTF?..кој кур фактор се Астана па дотолку да ги преценваат?..овде има огромна вредност па колку сака нека е ладно времето и снегој нека паѓаат
Ја гледав Астана со Атлетико, многу им е лош теренот, не може два паса да сврзеш, ептен бега топката. Не дека не вреди коефициентот, ама да ти кажам зошто е така даден... Другата причина е веројатно поради тоа што Астана се цврста екипа дома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom