Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
На овие ArseAnal што си играа курот последните 20минути место да дадат уште еден гол , матер у пиздата смрдлива да им ибам.
За Олимпијакос ќе навивам последно коло како животот да ми зависи од нив. Марш!

Челзи , Арсенал , Баерн , Барса 2.6 прават нема кај да бегааат мислам , првите две затоа што им треба победа ,Баерн и Барса затоа што све освен победа е изненадување на нивните мечеви .
Златни утакмици беа , јас ги изиграв
Арсенал 1(-1)
Барса 1&т12+
Баерн 1&3+
Челзи 2&т22+
4.7 коефициент .. Штета што немав повеќе пари во мене само со 300 ги пуштив а планирав со 500 ама ме дупнаа Леверкузен ги изиграв 70 минута 2 со 200 ..

ОДЛИЧЕН 5 ;)[DOUBLEPOST=1448319867][/DOUBLEPOST]Бате 2
Барселона 1
Баерн 1
Арсенал 1
Коеф. 3.00
Уплата 500[DOUBLEPOST=1448319912][/DOUBLEPOST]Среќно :)
тоа ти е кога не го играш Челзи а ги играш факинг ЛеверкуЗен против Бате.
одиме за утре
Manchester United - PSV 1
Shakhtar - Real Madrid Х2
FC Astana - Benfica Х2
коеф 2,20
уплата 1000
СРЕЌНО ;)

Златни утакмици беа , јас ги изиграв
Арсенал 1(-1)
Барса 1&т12+
Баерн 1&3+
Челзи 2&т22+
4.7 коефициент .. Штета што немав повеќе пари во мене само со 300 ги пуштив а планирав со 500 ама ме дупнаа Леверкузен ги изиграв 70 минута 2 со 200 ..
Inaku fala so me premisli za Porto.Jbg grkot odnel prazen kufer :D

тоа ти е кога не го играш Челзи а ги играш факинг ЛеверкуЗен против Бате.
одиме за утре
Manchester United - PSV 1
Shakhtar - Real Madrid Х2
FC Astana - Benfica Х2
коеф 2,20
уплата 1000
СРЕЌНО ;)

Ти дечко бегај од кладилниците, оти поглупо кладење од ова твоето нема. Ќе заглавиш до посер.

Ти дечко бегај од кладилниците, оти поглупо кладење од ова твоето нема. Ќе заглавиш до посер.
ајде кажи го твоето попаметно кладење :) па ќе прекинам да се кладам на овај начин :)
не гледам што е глупо кога овие ТИПОВИ ниту се платени туку се базирани на моја лична анализа.

ајде кажи го твоето попаметно кладење :) па ќе прекинам да се кладам на овај начин :)
не гледам што е глупо кога овие ТИПОВИ ниту се платени туку се базирани на моја лична анализа.

Тоа не се типови, тоа се бесмислени, безвредни глупости. Дупла шанса x2, мајко мила, тоа е за идиоти.

Каква лажна надеж само ми пуштија Лион. Светнува за гол во 95-та и таков фала курцу нешто да ми влезе и мене во 90+, кога гледам уствари Гент дале гол :ROFLMAO:

Тоа не се типови, тоа се бесмислени, безвредни глупости. Дупла шанса x2, мајко мила, тоа е за идиоти.
твојот аргумент и начин на правење пари преку обложување е преку вреѓање на други членови?
јас си пишав што играм за утре, пиши и ти па да видиме кој е поуспешен :)

Го фрлив ливчето в канта кога видов дека е 94 мин. Лион и оп Гент ме напрај добитна неколку секудни пред крај.

твојот аргумент и начин на правење пари преку обложување е преку вреѓање на други членови?
јас си пишав што играм за утре, пиши и ти па да видиме кој е поуспешен :)

OK, на паметните еднаш им се кажува, на глупите и сто пати не им е доволно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom