Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам во спортлајф им дале по 10,11 квота за вечерва на Арсенал, Баерн и Барса да не дадат гол. Ни најголем оптимист не би ги пробал. :pos:

Kajgana Magijo,Arsenal i Baern M 5+ i Thurgau 5.5+
Na site tiketi po dve utakmici,na edno Baern i Arsenal 1&5+ za 3900,na edno Arsenal 1&3+ i Thurgau 5.5+ na drugo Albion 1 i Fleetwood gg ..ajde kajgana magijo .
Fala kajgi,za Thurgau,uste i Millwall da postigne gol .

Последно уредено:
Ајде било каква магија,што сака нека биде само Gloucester нека победи....

Ако ми го опне бјури 3 плус црнчето на Ставро од Уганда да ми го опне. Налет више

Леле колку се сакати Челзи кога треба гол да дадат аи Рајковиќ што одбрани
Ги урочив бе хаха браво ај и Лион сакати да не дадат :D

Арсенал 2-0, Баерн 3-0, Барса 3-0, Челзи 0-1.

Мафијата спие на полувреме.
Е добро де, шо се фаќаш за збор? Затоа реков “замислете“ и just saying на крајот. Само тежок инает или навивач на послабиве би ги изиграл така. Пишав јас тип за како реално мислев дека ќе завршат. Уште Арсенал да даде/прими гол и добитно е тоа ливче.

Ауу секоја чест 95% бев сигурен дека е гол кога видов слободен за челзи и дека вилиан ќе шутира.

Е добро де, шо се фаќаш за збор? Затоа реков “замислете“ и just saying на крајот. Само тежок инает или навивач на послабиве би ги изиграл така. Пишав јас тип за како реално мислев дека ќе завршат. Уште Арсенал да даде/прими гол и добитно е тоа ливче.

Од такви "замислувања" банка скршена не можете од кладилници да извадите.

Какви утакмици јас пак со курот во раце. :mad::mad::mad:

На едното си ги фаќам сите како што треба, ама мораше Порто да се посере баш вечерва. На другото, Баерн дупла, Арсенал сигурна, Челзи 2 и 3+, тука Порто 2-4 ја иам...и се фатив за Барса 1 и 2-4 гола. Што убаво до сега си тепаа по 2-0/3-0...денеска им текна да даваат 6. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom