Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие 4 ги пуштив и го додадов Афало 13.5 му е граница a на последните 3 има 2х16 и еднаш 14 , зема околу 12-13 шута просек на последната 18 а дава и 3ки така да би требало да биде плус .Руди Геј се враќа после повредата на рамото и ќе почне од клупа најверојатно.. 18.5 му е граница тешко дека ќе ја надмине ... Кај Сан Антонио ќе го нема Олдриџ така да би го играл Тимчо плуска 11.5 има граница , други што ми паднаа на око се Леброн -28.5 го нема Мо повторно така пак како прошлата Леброн ќе разигрува али прошлата беше очаен со шутот и заврши со 19 поени оваа го гледам некаде до 27 максимум , а Лавот би требало пак да има 20+ утакмица бидејќи се воиграни со Леброн па би требало да има лесен влез од леброн и асистенција до Лав за лесни поени .
Овие 4 ги пуштив и го додадов Афало 13.5 му е граница a на последните 3 има 2х16 и еднаш 14 , зема околу 12-13 шута просек на последната 18 а дава и 3ки така да би требало да биде плус .
Го гледав и него али не го изиграв иако би требало да е + во рекет против Окафор и Ноел ќе има доста слободни вечерва ако играат преку него , ако не почне Вигинс коби шоу ..Таунс треба да е добар + на 15,5. Него тука некаде му е просекот. Минатата против Детроит даде 18. Денес против себе ќе го има Окафор , кој воопшто не е солиден дефанзивец
ОДЛИЧЕН 5ти е'ам и раул и циндриќ и самсоненко, добиен натпревар го изгубија[DOUBLEPOST=1448217708][/DOUBLEPOST]за утре
гетафе ГГ
к палас 0-2 г
коеф 3,4
уплата 500
[DOUBLEPOST=1448319867][/DOUBLEPOST]Бате 2
Многу мразам кога ќе осетам некоја утакмица и нема да ја уплатам.Само мене ми чини дека Кристал Палас ќе кикснат утре?

Еден другар ја имаше x2 cо 900 и фикс 2 со 100 уплатаМногу мразам кога ќе осетам некоја утакмица и нема да ја уплатам.![]()