Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Скоро никогаш не ги играм овие од 13:45, од страв да не го цуцнам до 3 ипол. :D Сезонава играв само една, Јунајтед-Њукасл - 1. :pusigo:

Затоа тие од 15 до 2 у кладилница се гледаат.. :D

Ми се чини декa Вилсoн стaртувa нa 9кa, a aкo е дoбaр исхoдoт вo втoрo и Рaшфoрд мoже дa дебитирa

Штета што Деметри Мичел го затера малер со повредите, тој беше зрел за деби.[DOUBLEPOST=1448100966][/DOUBLEPOST]City tried to lure Rashford to the blue half of Manchester last year but his decision to stay at United has paid dividends.

Rashford has capitalised on Demetri Mitchell's injury woe and scored six goals in 11 Premier League Under-18 games this season, while he also netted a double in the Uefa Youth league win at PSV Eindhoven and a penalty against Wolfsburg.

Последно уредено:
Мислaм декa денес ќе изигрaaт oдличнo бидејќи гo немa Руни вo тимoт.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ама го нема и Марсијал, така да јас не очекувам премногу. Мој тип, нерешено.

Луѓе пошто не го пратам младиот тим последните 2 години, дали има некој нови потенцијали како Погба,Переира, Јанузај, Варела, и сл? Туанзебе и Фосу Менса ќе бидат добри знам ама овие момци што ги спомнавте погоре добри се или?

CUVT9iiWwAQCj8f.png:large

Луѓе пошто не го пратам младиот тим последните 2 години, дали има некој нови потенцијали како Погба,Переира, Јанузај, Варела, и сл? Туанзебе и Фосу Менса ќе бидат добри знам ама овие момци што ги спомнавте погоре добри се или?
Да, океј се, немаат можеби природен талент како Погба, Переира и Јанузај ама се баш Фергусон hard working тип на играчи.

Супер е составов иако имаме повредени, Вотфорд е ова, нема оправдање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom