- Член од
- 30 ноември 2013
- Мислења
- 2.166
- Поени од реакции
- 4.736
Вака веќе боље изгледа нападот, со Ромеро и Шиле крила
Пеналот мислам врска си немаше од пенал, бар така мене ми се виде, дека топката му ја собра, али секако небитно беше, решена беше секако утакмицата. Ромеро како ги пуца слободните, свака му част, да играше со шкендија пак ќе кажам од тие 2-3 ситуации што ги имавме ќе дадеше гол гарант. Овој Попов веќе не можам да го гледам, нека се враќа Глишиќ што побрзо, не е можно до толку да има мерак да ги рога топките бе, а прими топка се мести и со тоа дијагоналите негови ги лупа најчесто без врска. Па на крај 3-1 коа беше, дечково отиде напред полушпиц да игра, Фелипе покриваше лево, не знам што им беше финтата, дали не можеше веќе Попов па затоа напред седеше
Ромеро добар пас му даде на Фичо, само многу ми шеташе некако денес, а другиве напред не го пратеа, па често се дуплираа со Шиле а десно остануваше доста простор, иако Хамбарџумијан доста офанзивно играше. На зима се надевам ќе се ослободат од Стојков, Филип Петковски и ќе донесат напаѓач, а баш би сакал следниве утакмици да пробаме и со Ромеро-Шиле и еден од Асани/Петковски(Петар) напред, Ромеро како шпиц, побрзи ќе бидеме, повеќе комбинаторика..