Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.663
- Поени од реакции
- 31.900
Вчера го репризирав пак Фауст од чехов Јан. Ми се отвори една дилема за то кој најистрипан филм дали овај или Holy Mountain
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Му се спремам на Assassin вечер, онојпат го почнав и заспав на третина од филм од што бев уморен.
Искочил англиски титл?

и мене не ми се чека али некако издржуемOvoj film ima edna od najlosite narativi so sum gledal godinava. Premnogu e tesko za sledenje, a vaka na rati pak uste poizgubeno ke se osekas.
Mozebi vredi za gledanje vtor pat za prikaznata, a izdrzliv e I po vtor radi predobrata kinematografija.
Ne mi se cekase poveke. Mu sednav sabajlecki na cel glas.![]()

https://www.youtube.com/watch?v=IJBnK2wNQSo
Делува забавно.А и секако не можи да биди полош од егзодусот на Ридли. Плус Џејми, али се нешто му фали, каде рака, каде око, каде две.
![]()

https://www.youtube.com/watch?v=IJBnK2wNQSo
Официјалниов трејлер пушти го и читај надолу коментари. Ептен хејт јади![]()

Nema vrska, uzivam u tie pejsazi, orientalna kultura dur drzev svest i so go pratev ne bese los, ke mu sednam odmoren, sigurno ke mi se sviga.Ovoj film ima edna od najlosite narativi so sum gledal godinava. Premnogu e tesko za sledenje, a vaka na rati pak uste poizgubeno ke se osekas.
Mozebi vredi za gledanje vtor pat za prikaznata, a izdrzliv e I po vtor radi predobrata kinematografija.

Многу народ, многу, оваа е некој вид продолжување на Alien франшизата а зад неа има многу фанови. Доста добар филм е Прометеј, освежување беше на sci-fi сцената, конечно излезе нешто ново и уникатно.Who cares? И онака Прометеј беше мех. Скот го ставам во ист кош со Лук Бесон - потрошен материјал.![]()

У кино коа го глеав во саботата, бев буквално сам.3 дена во септември - добра кинематографија, глума и звук, ама приказната не беше ништо посебно.
Абе јас со турскиот онака, колку-толку можам да се разберам (едно од три зборчиња ќе разберам и ќе склопам нешто, па макар и било неточно@Zlatikevichius аферим што ме пингна за Мустанг, само за превод ќе се изначекаме изгледа.
П.С. И за Аферим има каква-таква снимка, ама слабо романскиот.![]()
), особено ако зборуваат полека, ама овие зборуваат како навиени.