Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не се замарам повеќе..нека играат кошарка и нека плачат кога немаат мозок, како тоа тие биле малери за еден кош не му влегла утакмицата :tapp:....
Дечко дај бе не објаснувај глупи теории.
Кошарката ти е обичен спорт,исто како и снукер,голф,тенис,бадминтон,банду и остала багра срања.
Ако си го знаеш занаетот ќе ги пеглаш кладилниците,ако не ќе плачеш.
Никој од вас овде не прати кошарка до тој степен да може да заработува со кладење на нив,играте играчи на поени,тимови на поени,вкупно поени,како очекуваш таму да има добивка?Тоа ти е како на тенис да ги гаѓаш сите парови дали ќе бдат + или - гемови.
Поштувам сечие мислење,ама више напнавте со ова за кошаркава,терајте вие како мислите и не замарајте обичен народ.

Не се замарам повеќе..нека играат кошарка и нека плачат кога немаат мозок, како тоа тие биле малери за еден кош не му влегла утакмицата :tapp:....
Имаше по страниве за фри типови еден типстер МистерМ, нажалост не го имам зачекано да става типови доста долго време, инаку типацот играше строго поени прва четвртина, или пак прво полувреме, поретко хендикепи и конечен тотал поени.
Имаше многу висок процент на погодоци, коеф на пинакл и бетмаратон за тие игри беа 1.8-1.93 и во тој период заработив добра сума од неговите типови, имаше некоја серија 9/12 типови погодени.

Имаше по страниве за фри типови еден типстер МистерМ, нажалост не го имам зачекано да става типови доста долго време, инаку типацот играше строго поени прва четвртина, или пак прво полувреме, поретко хендикепи и конечен тотал поени.
Имаше многу висок процент на погодоци, коеф на пинакл и бетмаратон за тие игри беа 1.8-1.93 и во тој период заработив добра сума од неговите типови, имаше некоја серија 9/12 типови погодени.

Јас пред неколку години сакаш верувај сакаш не имав 13 од 13 погодени со ред и тоа кошаркарски типови сите по 1.9 коефициент (хендикеп,плус,минус).. и шо?...нема чоек во светот што ќе ме убеди дека од кошарка можи да се направат пари,неможите да си замислите јас колку се имам кладено на кошарка и пак ми ја дупеа глата..ама џабе ќе објаснувам не мислам да се расправам..мислете си што сакате

Јас пред неколку години сакаш верувај сакаш не имав 13 од 13 погодени со ред и тоа кошаркарски типови сите по 1.9 коефициент (хендикеп,плус,минус).. и шо?...нема чоек во светот што ќе ме убеди дека од кошарка можи да се направат пари,неможите да си замислите јас колку се имам кладено на кошарка и пак ми ја дупеа глата..ама џабе ќе објаснувам не мислам да се расправам..мислете си што сакате
Не е проблемот до кошарката што ни ја дупи главата, проблемот е до лакомоста и играњето тикети.
Ако си ги погодил навистина 13/13 и си играш константно сингл со паметно разработена шема за влогови, ќе имаш одлична заработка.

Не е проблемот до кошарката што ни ја дупи главата, проблемот е до лакомоста и играњето тикети.
Ако си ги погодил навистина 13/13 и си играш константно сингл со паметно разработена шема за влогови, ќе имаш одлична заработка.

Тоа се разбира дека е така,но работата е тоа што кај кошарката имаш најмали шанси да бидиш во плус скоро невозможни,додека кај другите спортови навистина има зошто да анализираш и да правиш математики..кај кошарката што математики ќе правиш во поглед на играта на двете екипи?..ќе се погоди еден дебил ќе погоди се живо и диво и оди бркај се после,или пак играчите на твојата екипа ќе се станати на лева нога и ќе промашуваат се и сешто..едноставно таков проклет спорт е и неможиш да го израчунаш бидејќи се постигнуваат многу поени и поради тоа немаш контрола....

Добро Џони у реду е, секој ден рикаш како те ебал некој фудбал 2+ или гол прво гол второ, мислам дај на некој друг соли памет. Како што у кошарката може еден поен да те заебе така у фудбалот е еден гол, тенисот еден поен итн итн. Не знам што кур се цепидлачи на оваа тема, кој си прати кошарка има поголем процент на погодени утакмици, кој не понизок и тоа е тоа.

Ете го еритроцитот Едмунд! Освои турнир во недела и одма мести да изгуби во прво коло на следниот. Од 1.20 на 1.40 квотата, цела Јужна Америка го дознала. В пичка!

Еве бе победи. :D Ама со судни маки. По мое, мислам дека вреди да се брка Едмунд рано да испадни на овој Челенџер, пошто мислам дека ќе се штеди за Дејвис Куп финалето наредна недела.

@Tomasino за деновиве нешто од ракометиве да дадеш предлог ако сакаш. И добри се овие за утре ?
Реин Некар - Монпеље 2 +6хен и Кристиансед - Сегед 57.5+

Teague и најпријатното изненадување оваа сезона од редовите на Атланта - Bazemore , нема да бидат во комбинација за вечерашниот дуел. На другата страна Лопез се враќа за Нетс.
Реално според мене може да биде и 1 на 2,30 квота. После 2 добри партии пред се каде што за малце и ќе го земеа први скалпот на Голден , се надевам ќе продолжат со добра игра.. :)
Исто така добар тип според мене - Tим 2 минус на 100,5 граница 1,9 квота

1 на 2,60 квота*

(y)(y)

Вејд фацата црнечка да ти ја изнаебам назад до Африка.

Нешто што највише мрзам во НБА е тоа што ако губат 200 разлика на крај задњите 20 секунди не се бркаат уопште.

Налет.

Еве ви го денешниот меч бесплатно од мене, за сите што не ми веруваат и се скептици
ITF Pensacola USA
R.Patel - B.Bakalov

match winner B.Bakalov, odd 2.50

Modo 4.5+
Lausitser 5.5+
Jihlava 5.5+
Banvit -4.5 H1
Besiktas 170.5-
Czakvari 3+
Koef 14+ uplata 410den

Еве ви го денешниот меч бесплатно од мене, за сите што не ми веруваат и се скептици
ITF Pensacola USA
R.Patel - B.Bakalov

match winner B.Bakalov, odd 2.50
Многу мал лимитот на бет365 за овој меч, ми дава макс 73еу .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom