Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Унгарија и Италија ватерполо, двете плус на поени. Во спортлајф се на 21.5 поени... евентуално ако се корегирани во меѓувреме, пошо пеѓеска бев да ја пуштам Србија 1хен -3.5 кога на тикет ми излезе -5.5 па не ја играв.

Гран Канарија-1хен (-10.5) кошарка

Teague и најпријатното изненадување оваа сезона од редовите на Атланта - Bazemore , нема да бидат во комбинација за вечерашниот дуел. На другата страна Лопез се враќа за Нетс.
Реално според мене може да биде и 1 на 2,30 квота. После 2 добри партии пред се каде што за малце и ќе го земеа први скалпот на Голден , се надевам ќе продолжат со добра игра.. :)
Исто така добар тип според мене - Tим 2 минус на 100,5 граница 1,9 квота

Велс младите 1, на Португалија уште еден гол и Турција 1 и :pijani:

Последно уредено:
Кој кур Германија одложена? У пичку матер кој малер ме ебе последниве денови.

Ну погоди зајц :D
у гужва бев денес, не ни знаев дека денес се игра... 6,5 коефициент ќе изиграв сигурно.., барем 100-ка

FYR Macedonia0-1Lebanon
17.11.2015 13:00
Završeno

CjsutjPt-WEzr1b6l.png

1. poluvreme
0 - 0
2. poluvreme

0 - 1
47'
Oumari J.

• Klađenje pre meča

1X2BONUS
bet365
1.573.606.50-
Uložite €€25 i osvojite:€€39€€90€€163
Prikaži još ponuda za klađenje »

Уште еднаш јас кошарка во живот нема да изиграм, ти ебам ретардираниот спорт за кладење. Од полно утакмици денес јас се фатив за кошарка, им ебам тие Французите Нантере или како и да се викаат. Како не им влезит некој во салата уште некоја бомба да пукнит, ти ебам ретардираните французи.

Ете го еритроцитот Едмунд! Освои турнир во недела и одма мести да изгуби во прво коло на следниот. Од 1.20 на 1.40 квотата, цела Јужна Америка го дознала. В пичка!

Уште еднаш јас кошарка во живот нема да изиграм, ти ебам ретардираниот спорт за кладење. Од полно утакмици денес јас се фатив за кошарка, им ебам тие Французите Нантере или како и да се викаат. Како не им влезит некој во салата уште некоја бомба да пукнит, ти ебам ретардираните французи.
Џони објасни одамна, ама џабе изгледа...

Џони објасни одамна, ама џабе изгледа...

Не се замарам повеќе..нека играат кошарка и нека плачат кога немаат мозок, како тоа тие биле малери за еден кош не му влегла утакмицата :tapp:....

Detroit - Cleveland 2 @1.55
Golden State - Toronto T2 - @ 1.90

2,9 koef

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom