Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
jas koga puštiv tuka post beše 4,75 a 1 beše 8,5.. koga uplaćav beše 1 - 9, a X uplativ 4,0... neka tepat našite, me zabole za 70mkd :cool:

Федерер би изгубил лесно? :place:
Не али 2:0 на турнир каде настапуваат најдобрите 8 тенисери е глуп бет според мене. Плус Бердих игра одлично во последно време, а Федерер не, а и имаше некоја ситна повреда во Париз, мислам на рамото беше.

Не али 2:0 на турнир каде настапуваат најдобрите 8 тенисери е глуп бет според мене. Плус Бердих игра одлично во последно време, а Федерер не, а и имаше некоја ситна повреда во Париз, мислам на рамото беше.
Уште него го чекам од вчера, не видов дека денеска игра....на ситно значи може да се штити 4 и нешто е за Бердих :)

Уште него го чекам од вчера, не видов дека денеска игра....на ситно значи може да се штити 4 и нешто е за Бердих :)
Дај Боже да победи, ја само му реков на членот дека 2-0 е глуп бет пошо стварно е ризик. Ако нема некој проблем со рамото би требало да тепа Федерер. Ако го чекаш за посолена сума можеш и да го штитиш.

Вреди да се проба Монпеље-Рајн Некар кец, на 2,90 коефицент.

Plzen 3 plus daj be ne me jebi ....[DOUBLEPOST=1447598542][/DOUBLEPOST]Ova plemevo africko zambija na 0 do 2 ako me padne alal da im e za 10min 2 gola

Последно уредено:
5bdb08e2c00b6d5173434096a24055b6.jpg

Uplata 450den
95014ec157fdd5f0501d4fc963c5f90f.jpg
372f283b87b02d4cf0be5e425b2eeded.jpg

Namesto Frankfurt gi pisav Sarpbsorg,a prvite poslem 10min igra veke 3 gola ..

Јас одам на Маџарите за ситно , од ова што видов првата каква одбрана играт , ќе биде тешко да примат гол , а секако дека Норвежаните ќе играт офанзивно отворено така да еве шанса за контри , убава квота за кец , вреди ...

I jas mislam deka Norveska ke pobedi. jas ja pustiv so 900 (y), po tolku shansi od prvata neznam ovie kucinava kako ne primija gol. ama vecerva nema kaj da begat. Norveska e cista 2ka za vecer i poklon ubav koficent od kladilnicite. Nemam pojke pari mi trebat za drugo inace bi ja izigral i so mn pojke.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom