- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.955
- Поени од реакции
- 14.655
Федерер би изгубил лесно?Лацко само, другите не знам. Брајаните ти се глуп бет, исто и Федерер.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Федерер би изгубил лесно?Лацко само, другите не знам. Брајаните ти се глуп бет, исто и Федерер.

Не али 2:0 на турнир каде настапуваат најдобрите 8 тенисери е глуп бет според мене. Плус Бердих игра одлично во последно време, а Федерер не, а и имаше некоја ситна повреда во Париз, мислам на рамото беше.Федерер би изгубил лесно?![]()
Уште него го чекам од вчера, не видов дека денеска игра....на ситно значи може да се штити 4 и нешто е за БердихНе али 2:0 на турнир каде настапуваат најдобрите 8 тенисери е глуп бет според мене. Плус Бердих игра одлично во последно време, а Федерер не, а и имаше некоја ситна повреда во Париз, мислам на рамото беше.

Дај Боже да победи, ја само му реков на членот дека 2-0 е глуп бет пошо стварно е ризик. Ако нема некој проблем со рамото би требало да тепа Федерер. Ако го чекаш за посолена сума можеш и да го штитиш.Уште него го чекам од вчера, не видов дека денеска игра....на ситно значи може да се штити 4 и нешто е за Бердих![]()
Kolku zavrshi ???ќе влијае да се мотивираат да се растрчаат и да победат за својата чест и ранета татковина мислиш 2&5+
Zosto mislis deka ke tepa Norveska? Sakam da ja igram singl ama se dvoumam. Vcera isto taka gi propustiv Ukraina i Svedska i mnogu mi e krivo.Македонија У21 - Франција У21 Х ( 5.50 )
Унгарија - Норвешка 2 ( 3.10 )