Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам дали се има случено ова до сега во НБА за 6 минути само 4 поена во една четвртина ...

Незнам дали се има случено ова до сега во НБА за 6 минути само 4 поена во една четвртина ...
deka ja iam plus 200.5 , radi toa kje se deshava 16 poeni za 8 minuti :))[DOUBLEPOST=1447541583][/DOUBLEPOST]ccc sramota ej, eden shut nekje da vleze..

Последно уредено:
@Stefan-kobe koj od ovie da se iskombinirat

Djokovic 2:0
Federer 2:0
Sharapova 2
Brayan B/Brayan M 2:0
Lacko 2
Edmund 1
Tiafoe 1
Pouille 2
Shvedova 2
Garcia 1

Veszprem 2

Francija (U21) 2

@Stefan-kobe koj od ovie da se iskombinirat

Djokovic 2:0
Federer 2:0
Sharapova 2
Brayan B/Brayan M 2:0
Lacko 2
Edmund 1
Tiafoe 1
Pouille 2
Shvedova 2
Garcia 1

Veszprem 2

Francija (U21) 2
Лацко само, другите не знам. Брајаните ти се глуп бет, исто и Федерер.

продолжува лошата серија
утре одам со последните пари ако паднам пауза до идниот викенд
барса 1
ростов 1
будучност 1
крка 1
коеф 2,25
уплата 5000
среќно
8500 у минус да ти е'ам и крка и све
туку ај да не кењам, еве добра можност за скопјани
http://www.betexplorer.com/soccer/fyr-of-macedonia/division-1/fk-skopje-ljubanci/MHiQZ26f/
само полека да не ве казнат како победа ;)
јас паузирам до иден викенд
мои предлози за денеска
цеље 2
верона 1
цедевита 1
унгарија х2
коеф 2,55
влог 0 ден :(

FYR Macedonia U21-France U21
15.11.2015 13:00

Ue7bw9hQ-I1DJj2Vt.png

Trenutno nema podataka o rezultatu uživo, meč još nije počeo.

• Klađenje pre meča

1 X 2 BONUS
bet365 8.50 4.75 1.30

Makedonija - Francija moze 1x da se proba..Deca se Francuzive mislam deka slucuvanjata vo Pariz ke im vlijae vrz motivot..Se razbira dokolku se odigra natprevarov..

Makedonija - Francija moze 1x da se proba..Deca se Francuzive mislam deka slucuvanjata vo Pariz ke im vlijae vrz motivot..Se razbira dokolku se odigra natprevarov..
ќе влијае да се мотивираат да се растрчаат и да победат за својата чест и ранета татковина мислиш 2&5+

За денес според мене Веспрем е сигурица..
Оваа можи да се искомбинира и со двојка и минус,има таква игра во СЛ,не ми се верува Веспрем со онаа одбрана да дозволи run@gun игра...
Киелце треба да е двојка,ама под знак прашалник,не ми играат како треба воопшто,се губат,посебно ако нема ден голманот,а а ко се распуцаат Данците,посебно тој левиот бек се можи да биди....
Плус многу мал коеф е,требаше да е барем 1.50...За 1.30 е преголем ризик....
Исто и за РНЛ...
Се мислам дека еден од двата домаќини,Монпеље или Колдинг ќе изненади и ќе тепа...
На Монпеље најверојатно ќе играм хен 1,важна утакмица е за нив,а некако РНЛ си го лади во ЛШ,насочени се целосно кон бундес лига,штом дозволија да бидат разнесени од Кристианстад тешко дека ќе поминат овде,плус домашна екипа е Монпеље,нема да ме чуди ова да е кец..
Другите мечеви не се за играње,се бива таму..овде на голови е можеби најдобар избор...
Баја Маре со Скјерн го играат можеби решавачкиот меч во групата,ако тепа Баја Маре неизвеноста ќе продолжи,ако тепа Скерн најверојатно веќе е завршена приказната,посебно шо имаат +4 од првиот меч....и можат да си дозволат и два порази до крај...
Мислам дека Баја Маре има некои шанси,не се ништо посебно Скјерн,топло ладно играат,ладно изиграа со Шафхазуен,кого го растурија во Швајцарија,значи сега време е за топло..:pos:
Подобро играат во гости,дома се мачат...
Кадетен можеби е двојка,имаат тие некои теоретски шанси,но заебано е шо имаат негативен скор со Скјерн,па нив повеќе би им одговарало Баја Маре да тепа утре,зошто со Баја Маре имаат шанса да извадат подобар меѓусебен скор...
Од другите утакмици...
Не играм жени,ама ако нема шо да се игра би ја стегнал Будучност на хендикеп 2ка,а можи и хен 23ка на полувреме,овие Савехов се дупка невидена,мислам дека ќе оди на +10 сигурно Будучност,премногу се силни...
Ако не ја местат,нема шанса да не тепаат со најмалку 8...
Кил,Магдебург,Фленсбург треба да се чисти победи..
Исто и Арендал од Норвешка треба да е чист кец...

Лацко само, другите не знам. Брајаните ти се глуп бет, исто и Федерер.
Лацко за на тикет со голема уплата ти фаќа око?
Или некој друг тенис ми треба уште 1.5 коеф

Лацко за на тикет со голема уплата ти фаќа око?
Или некој друг тенис ми треба уште 1.5 коеф
Јас го мразам Герасимов, одвратен ми е, ама избегавам субјективни бетови. Лацко е поквалитетен тенисер, али овој се мрдна неделава, сервира како пореметен. Денес сите тениси ми се тешки за предвидување, единствено мислам дека квотата на Едмунд има огромна вредност. Ме плаши што Берлок игра дома и е досаден како пролив, али детево игра одлично оваа недела. 2.15 на него е одлично според мене.
И Тиафо може да тепа, ако победи избива во предност за вајлд картата за Австралија Опен, али Дени Еванс е доста заебан тенисер, многу ја сецка играта со слајсови, полн со варијации е и може да го изнервира цигаништево кое удира на сила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom