Терористички напади во светот

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Калаис гори, поточно бегалскиот камп гори.
LiveLeak-dot-com-d1a_1447461951-665315086605553664_1447461979.jpg

Ајде нека е на здравје...

Кале е правилниот израз, и не е ниту прв, ниту последен пат кампот да е во пламен.

Оние паролине "Pray for Paris" ми се многу јаки, па од многу молење се случува ова.

п.с:Колку само ме нервираат овие што ги бранат во случајов мигрантиве (а општо педери, црнци, муслимани, итн итн), мислат дека оти лесно прифатиле некои "нови сваќања во светот" и можат да се нарекуваат интелектуалци, се што е обратно од нивното мислење дрско да го оценат како неинтелигентност.

Оние паролине "Pray for Paris" ми се многу јаки, па од многу молење се случува ова.

п.с:Колку само ме нервираат овие што ги бранат во случајов мигрантиве (а општо педери, црнци, муслимани, итн итн), мислат дека оти лесно прифатиле некои "нови сваќања во светот" и можат да се нарекуваат интелектуалци, се што е обратно од нивното мислење дрско да го оценат како неинтелигентност.

А каде се молитвите за гладните и жедните во Сомалија, за христијаните на блискиот исток и на бројни други места, и за бројни други загрозени народи ?

И ние сакаме да бидеме дел од ваквиот лицемерен свет кој глуми хуманост, а всушност само ги следи своите интереси. Ни јас лично не сум ништо поарен, но барем не глумам хуманост.

Сигурно веќе денес, бидејќи веќе сме сабота, 14 ноември 2015, ќе ги видиме фрау Меркелка заедно со куросанот Оланд, чоколадираниот Хусеин Обама и полжавецот Камерон како шетаат низ улиците на Париз со натписи И ЈАС СУМ ПАРИЗ во знак на солидарност.

А да ги видиме да излезат и да прошетаат низ улиците со натписи И ЈАС СУМ ПАСТИР САИД АБЕДИНИ И БАРАМ ИРАН ДА ГО ОСЛОБОДИ, или И ЈАС СУМ САУДИСКИ ХРИСТИЈАНИН И БАРАМ САУДИСКА АРАБИЈА ДА ПРЕСТАНЕ ДА ОБЕСУВА И ОБЕЗГЛАВУВА ХРИСТИЈАНИ нема да видиме.

Лицемери без граници, но затоа Русија и Владимир Путин не им чинат, не не, тие не чинат за разлика од овие бранителиве на европската цивилизација.

Ама изгледа денеска убаво го потпалиле.

Убавите села убаво горат.

Последно уредено:
5 џихадисти го скроиле ова а што би направиле 20......

Хехе, а што би направиле стотиците илјадници, да не речам милионите имигранти од Африка и од блискиот исток кои веќе ги увезоа во Европа...

image.jpg

Ова слика и други се споделувет на интернет, почнале луѓе да се собирет на некое место во Париз

Милионите имигранти од Африка и Блиски Исток биле џихадисти , добро се читаш што пишуваш Декстер ?

Да да, сите тие се џихадисти.

Неможам да се сетам кој имаше изјава дали експерт за тероризам или некој од претседателиве на слижбиве за безбедност:
"Моментално не се сите муслимани терористи, но сите терористи се муслимани"

Милионите имигранти од Африка и Блиски Исток биле џихадисти , добро се читаш што пишуваш Декстер ?

Да да, сите тие се џихадисти.

Немаме докази дека се џихадисти - барем засега - но истовремено немаме докази ни дека не се џихадисти.

Но имаме докази дека потекнуваат од неразвиени и до некаде и нецивилизирани општества и поради тоа треба властите да ги држат под буден надзор.

Не велам дека треба да им постават камери во домовите или да им вселат полицајци во домовите, но треба да внимаваат каде се собираат овие луѓе, за што најчесто дискутираат на јавни места и на какви настани најчесто присуствуваат.

5 џихадисти го извршиле , а колку го скроиле , веројатно многу повеќе.
Дада сигурно многу повеќе но чудно е како Франција не ги свати сериозни предходните напади,тајните служби како да преспале ова се не е мала работа ова да го изрежираш а да не се збори ова радикализирање гарант на цела Европа следува во најбрз можен период

Не е во право Декстер, тие се Будисти

Дада сигурно многу повеќе но чудно е како Франција не ги свати сериозни предходните напади,тајните служби како да преспале ова се не е мала работа ова да го изрежираш а да не се збори ова радикализирање гарант на цела Европа следува во најбрз можен период

И најстрашно ова не се случува првпат , да немаат никаква индикација дека се спрема нешто , па и пријателски натпревар Оланд на трибини , шокиран сум од тоа колку се аматери .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom