Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Колку лук сум изедол оваа недела е криминално, среќа не излагам вечерва пошо све ќе отруев.
И количината само ќе се зголемува, имунитетот требит да се јачат зимно време.:icon_mrgr:

колку добар кадар, грее од внатре само што знам дека е вистински, што знам дека тамо живее некоја поларна мечка.

Кеј, како сум ги вадел 1000 еврича од тоа апаратите на лотарија на Македонија по кладилниците , им наплатив за сите грепки шо ги гребев и за црното под ноктите. :jeeee::jeeee::jeeee:

Седмици и еден куп wildovi. :LOL::LOL::LOL:

Добро бе пичка му матерна овие од Близу дали сфаќаат дека интернетов во ноќниве часови ти треба и за работа не само за спрдачење? Што е најтрагично во ситуацијата, странциве не сфаќаат како можело да нема интернет цела недела, ни во Заир го немало тоа. Ај иди објасни се? Цела недела како полжав во овие часови или па сад га видиш, сад га не видиш. Линковите ги надоградувале :tapp: и јас ќе ви платам за месецов кога ќе ја надоградам картичката.

Читам некое поглавје за дезинфекција:
"Старите Грци како дезинфекционо средство го користеле виното."
И денес виното ја има истата намена Кајги, ќе ти ја исчисти душичката колку толку :pijani:

Туку, го гледав True lies пред малку. Првпат го гледав таму на 8-9 години, ( што сум разбирала тогаш од филмови:cautious: ) и ми останал во сеќавање... Нејсе, пак ме смееја истите сцени, Арни со коњот у лифт, Џејми кога му игра стриптиз у хотелската соба ауу :pos: На крај го лансираше тој лошиот :cool:
Три саати е филмов кајги, ама вредеше :icon_lol:

Пи Ес. Еве ти едно цветче за крај, сега прочитав дека денес било ден на љубезноста. :smirce:

Имам речиси одлично психо-физичко здравје. Речиси, бидејќи со забите си имам мака од кога знам за себе, ме клецат од секој можен агол, Ахилова пета ми се и тоа си тече во фамилијата. #ThanksGenes

И така денес пак си бев на забар. Рутинска процедура која што кај цел нормален Свет трае 5 минути, кај мене се развлече саат време. Ниш ново, cause it's me:yid:. Пробив 2-3 термини, се створи гужва во чекалната како пред грчка амбасада на времето, непцето стандард ми се воспали, изиритира, разкрвари штом се пушти тоа осилото, ме гореа, жигосуваа, пеплосуваа до бола. Се управи тоа некако, па гноен џеб излезе, жлезди работеле, плус умник како потенцијална претња во релативно блиска иднина. Правеа шо правеа, курци палци и ми даваат завршна дијангоза - Забот сепак не е Океј и ако не се среди со тековната терапија, печен е за вадење. Грејт.
НО! Но, и покрај целата голгота шо се издеси, си заминав насмеан и расположен дома. Оти - Снимката на забот ми ја правеше број 1 симпатијата моја во градов, а на која ништо повеќе од име не и' знам :love::love:. Ете шо ми донесе најголемата мака. И не можев во кафана, во бар, како шо треба да ја сретнам, туку таму каде очи обраќам од болка. И првото нешто од нејзе шо ми влезе во уста, беа гумените ракавици. Ти ебам наопаку скроениот живот. И на крај пак се напиздив. Пријатно.

Помагај си на исламисти ич да не е.Рокај си се у европа на раат што му ебеш матер.Немој некој да ги жалел сеа кога ќе почнат да ги праат сапун.Ти ебам религијата одвратна. Во 21 век да веруваш во книга направена да ти го пере мозокот треба да си дебил.Да ви се намочам и на тоа девиците забулени.Не се праам паметен демек ви реков што ќе биде, ама што кур очекувате од народ што нема 2ро српско завршено и од кога е роден е учен само едно.Сами си се ебеме у шупак , што не ги земаа америте чим е до тоа работава ?

Ауу си дојдов дома кога разбрав за случувањата во Париз. Ми се расипа расположението ептен. Во 21 век постојат луѓе кои слепо веруваат во нешто и прават вакви работи. Страшно... Религијата ќе му ебе матер на човештвото, гарантирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom