Аliexpress (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Нарачани 4 пратки, ниту една не е регистрирана на пошта.мк.
Еве една денес ми стигна не е регистрирана од МК пошта а е препорачана, на 17трак нет стои дека влегла во Македонија пред 1 недела.
Кај мене вака стои :)
016f550058ed1d1e50e40f13adb658a0.jpg

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Исто го нема, ако идеш да го бараш ќе немаат појма.
Може и да не е вистински број на следење како и да е мора да пројдат низ наша пошта.

dsadadadas.png

И другите пратки шо ги имав стоеа вака до пола наполнето и веќе ми стигнаја дома, ова најпрвин ја порачав и само стојт вака веќе подолго време...

tracking.jpg
Кај мене ова го дава, денес сабајле стигнала пратката ... Се знае дали ке се царини и кога ќе ми стигне картичка од пошта?

Зимска јакна со пердуви, прилично голема и тешка пратка за да не се царини

Стигна денес, нит царина нит ништо :)
Не ме чуди да ти кажам какви се тие на царина некоаш за некоја ситница ќе се фатат и ќе ја царинат некогаш не како ти е среќата.

Имам нарачно 2 пара наочари на 29ти Септември,и уште ги нема,му пишав 3 пати на тој Јапанацот ми вика почекај биди стрплив,иначе има уште 9 дена до истек на тие 60 дена предвидени за стигање,уште колку дена да почекам (односно на колку дена пред крај) е паметно да се отвори диспјут ( ЖАЛБА ) ?

Имам нарачно 2 пара наочари на 29ти Септември,и уште ги нема,му пишав 3 пати на тој Јапанацот ми вика почекај биди стрплив,иначе има уште 9 дена до истек на тие 60 дена предвидени за стигање,уште колку дена да почекам (односно на колку дена пред крај) е паметно да се отвори диспјут ( ЖАЛБА ) ?
Или нека ти го продолжи времето или мавај жалба у понеделник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom