- Член од
- 10 август 2015
- Мислења
- 105
- Поени од реакции
- 14
Што мислите за производите на БИОКУЛТ (дали се навистина органски) . Дали е навистина оргнаско млекото од ориз, бадеми, кокос.. ?
Нема вистински и невистински, ако има сертификат производот мора да е органски.Што мислите за производите на БИОКУЛТ (дали се навистина органски) . Дали е навистина оргнаско млекото од ориз, бадеми, кокос.. ?
Незнам колку се цените таму кај вас, ама овде био производите се изгор. И да сакаш здраво да се храниш неможеш, ќе банкнотираш. Соиното млеко го платив 180 денари само од радозналост да видам каков е вкусот..Нема вистински и невистински, ако има сертификат производот мора да е органски.
Најголемиот дел се увозни и одат со декларација био.
Прави си домашни, батали тоа купечките срања.Дали сте запознаени со соината паштета од "Виталиа"? Внимателно го простудирав составот на производот и нема ништо животинско, така да супер замена е за месните паштети, а и вкусот е одличен посебно онаа со печурки. Читав и јас дека сојата не се баш препорачува, но еднаш месечно нема да наштети.
Вегански мајонез од индиски оревчиња.
Има оваква „фина“ боја затоа што го направив со ладно цедено маслиново масло(мислам дека претерав и со количината).
Се мелат индиските оревчиња, и се блендаат со масло, малку сок од лимон, сенф и едно чешне лук по желба.
Еве го.
Прегледај го приврзокот 132840
Никогаш не пазам на количина кога спремам јадење.Алал да ти е ако сакаш кажи количина шо колку... за една тегла да добијам...
Фала ти многу! Многу убаво...[DOUBLEPOST=1449832278][/DOUBLEPOST]Другари абе итно ми е, дали знае некој како да испечам сончоглед?Никогаш не пазам на количина кога спремам јадење.Сомели ги оревчињата, стави пола лажичка сок од лимон, лажичка сенф и чешне лук ако сакаш и потоа постепено додавај по малку масло додека ја постигнеш посакуваната густина.