Carnivale е ептен опасна ама има само 2 сезони и прекината е. Инаку и во тие 2 сезони ќе се изнауживаш, мистерија со тестиси.Некој да предложи добра серија жарн мистерија.Немојте само некоја од типот "ние американци другите небитни " .
Што ти е гледано?Некој да предложи добра серија жарн мистерија.Немојте само некоја од типот "ние американци другите небитни " .
Person of interest ,Dark Matter ,Legends ,Quantico,Blacklist ,XIII The series,Marco Polo,Touch и Revolution .Нешто слично на овие .Други информации треба да се остават ?[DOUBLEPOST=1446939157][/DOUBLEPOST]Што ти е гледано?
Black magic , ocult и такви глупости не гледам Ty.Carnivale е ептен опасна ама има само 2 сезони и прекината е. Инаку и во тие 2 сезони ќе се изнауживаш, мистерија со тестиси.
Twin Peaks ако не ти е гледана исто. Тwilight Zone ти се 150 и нешто епизоди, секоја епизода посебна која од која помистерија и мадафакерска. Имаш оригинал од крајот на 50-ти црно бела, имаш и некаде околу 80-тите преработки праени во боја според оригиналот.
LOST.Person of interest ,Dark Matter ,Legends ,Quantico,Blacklist ,XIII The series,Marco Polo,Touch и Revolution .Нешто слично на овие .Други информации треба да се остават ?[DOUBLEPOST=1446939157][/DOUBLEPOST]
Black magic , ocult и такви глупости не гледам Ty.
SherlockPerson of interest ,Dark Matter ,Legends ,Quantico,Blacklist ,XIII The series,Marco Polo,Touch и Revolution .Нешто слично на овие .Други информации треба да се остават ?[DOUBLEPOST=1446939157][/DOUBLEPOST]
Гледано,тоа е ancient historyLOST.
Не ми се допаѓаат мрачни некои со 19 век ,некои окулт и такви .
Leftovers?Гледано,тоа е ancient history
modern time eГледано,тоа е ancient history
A modern update finds the famous sleuth and his doctor partner solving crime in 21st century London.Гледано,тоа е ancient history
На трилерот се спомнуваше 19 век а и така некако ми беа облечени сите и мислам дека е и трилер жарн + ги избегавам малце тие .Не ми се допадна ништо во трилерот .modern time e
Ти сите глупости си ги изгледал од 2015-та па најде за блек меџик и окулт да замеруваш ебагоPerson of interest ,Dark Matter ,Legends ,Quantico,Blacklist ,XIII The series,Marco Polo,Touch и Revolution .Нешто слично на овие .Други информации треба да се остават ?[DOUBLEPOST=1446939157][/DOUBLEPOST]
Да поедноставимеНа трилерот се спомнуваше 19 век а и така некако ми беа облечени сите и мислам дека е и трилер жарн + ги избегавам малце тие .Не ми се допадна ништо во трилерот .
Ни ова не ми се допадна .BTW не гледам серија според рејтинг не ми постирај имдб јас можам сам да ја најдам серија .Нема некоја слична на тие што ги набројав ?
Ете ти ги Carnivale и The Leftovers, додај на тие и Fringe и на коњ си.На трилерот се спомнуваше 19 век а и така некако ми беа облечени сите и мислам дека е и трилер жарн + ги избегавам малце тие .Не ми се допадна ништо во трилерот .