Некој да предложи добра серија жарн мистерија.Немојте само некоја од типот "ние американци другите небитни " .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Carnivale е ептен опасна ама има само 2 сезони и прекината е. Инаку и во тие 2 сезони ќе се изнауживаш, мистерија со тестиси.Некој да предложи добра серија жарн мистерија.Немојте само некоја од типот "ние американци другите небитни " .
Што ти е гледано?Некој да предложи добра серија жарн мистерија.Немојте само некоја од типот "ние американци другите небитни " .
Person of interest ,Dark Matter ,Legends ,Quantico,Blacklist ,XIII The series,Marco Polo,Touch и Revolution .Нешто слично на овие .Други информации треба да се остават ?[DOUBLEPOST=1446939157][/DOUBLEPOST]Што ти е гледано?
Black magic , ocult и такви глупости не гледам Ty.Carnivale е ептен опасна ама има само 2 сезони и прекината е. Инаку и во тие 2 сезони ќе се изнауживаш, мистерија со тестиси.
Twin Peaks ако не ти е гледана исто. Тwilight Zone ти се 150 и нешто епизоди, секоја епизода посебна која од која помистерија и мадафакерска. Имаш оригинал од крајот на 50-ти црно бела, имаш и некаде околу 80-тите преработки праени во боја според оригиналот.
Person of interest ,Dark Matter ,Legends ,Quantico,Blacklist ,XIII The series,Marco Polo,Touch и Revolution .Нешто слично на овие .Други информации треба да се остават ?[DOUBLEPOST=1446939157][/DOUBLEPOST]
Black magic , ocult и такви глупости не гледам Ty.
Гледано,тоа е ancient historyLOST.
Не ми се допаѓаат мрачни некои со 19 век ,некои окулт и такви .
Гледано,тоа е ancient history
Гледано,тоа е ancient history
A modern update finds the famous sleuth and his doctor partner solving crime in 21st century London.Гледано,тоа е ancient history
На трилерот се спомнуваше 19 век а и така некако ми беа облечени сите и мислам дека е и трилер жарн + ги избегавам малце тие .Не ми се допадна ништо во трилерот .modern time e
Ти сите глупости си ги изгледал од 2015-та па најде за блек меџик и окулт да замеруваш ебагоPerson of interest ,Dark Matter ,Legends ,Quantico,Blacklist ,XIII The series,Marco Polo,Touch и Revolution .Нешто слично на овие .Други информации треба да се остават ?[DOUBLEPOST=1446939157][/DOUBLEPOST]
Black magic , ocult и такви глупости не гледам Ty.

Да поедноставимеНа трилерот се спомнуваше 19 век а и така некако ми беа облечени сите и мислам дека е и трилер жарн + ги избегавам малце тие .Не ми се допадна ништо во трилерот .
Ни ова не ми се допадна .BTW не гледам серија според рејтинг не ми постирај имдб јас можам сам да ја најдам серија
.Нема некоја слична на тие што ги набројав ?Ете ти ги Carnivale и The Leftovers, додај на тие и Fringe и на коњ си.На трилерот се спомнуваше 19 век а и така некако ми беа облечени сите и мислам дека е и трилер жарн + ги избегавам малце тие .Не ми се допадна ништо во трилерот .