UEFA Champions League 2015/2016

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
според мене и првиот на Лева се бранеше, незнам што му беше на Чех не ни појде на топка

R

red.devil

Гостин
Додека сме кај слободните не знам како можите да ги спомнувате Пјанич и Вилијан а никаде во муабетот да го нема Меси...го заборавивте дека е повреден?...Меси се има истурено од давање голој од слободен лани и оваа сезона и изминатите сезони ама сега од нафталин ги извадовте Пјанич и Вилијан поради 4-5 гола што ги постигнаа..чекајте малце другари
Исто не го спомнаа и Жунињо и Пирло што шутираа како снајпери низ годините ама кој кур кога се прави муабет за овие два месеци т.е. оваа сезона. Од топ лигиве овие двајца највеќе натпревари решија од слободни.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
според мене и првиот на Лева се бранеше, незнам што му беше на Чех не ни појде на топка
Комплетно цела одбрана на првиот гол спиеа.Ги изненади Тиаго најверојатно или поставуваа офсајд замка..

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Комплетно цела одбрана на првиот гол спиеа.Ги изненади Тиаго најверојатно или поставуваа офсајд замка..
Муабетот ми беше дека Чех воопшто нереагира,а после шутот на Лева кој и не беше кој знае колку силен топката одскокна на метар од Чех дали на расчекор го фати појма немам, инаку приметив дека ова беше ваков втор обид на Тиаго еднаш беше офсајд, по втор пат пројде, како и да е очигледно уиграна комбинација

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
И Роналдо е добар од слободни, неисполнета желба му е да утепа некој од живиот ѕид.
Против вас во полуфинлето проба Алмуниа да го утепа ама овај се уплаши од шутот :kuracc:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Исто не го спомнаа и Жунињо и Пирло што шутираа како снајпери низ годините ама кој кур кога се прави муабет за овие два месеци т.е. оваа сезона. Од топ лигиве овие двајца највеќе натпревари решија од слободни.
Прочити ми го постот убаво три пати.

R

red.devil

Гостин
Ако зборите за тој вчера, дефинитивно не е мајсторски.. Таа топка се брани. Никој не му е крив на Шовковски што има 235 години.

@red.devil те забораив.
Џонтра не верувам дека можам и не сакам да ти влијаам на мислење ама еве мое гледиште во врска со голот. Значи топката од ногата до голот стигнала за 1,1 секунда, одземи дел од секундата потребна голманот да процени кај ќе оди а другиот дел ти останува за интервенцијата. Е сега ако ти можеш да го одбраниш тој удар за 3/4 од секундата да речиме, секоја ти чест и те охрабрувам да одиш на трајл за голман во некој европски гигант. :D

Од друга страна не знам, можеби ти за мајсторски ги сметаш само тие во агол што одат, но јас би рекол тие се повеќе на среќа зошто завршуваат во самиот агол и никој не ги брани. Слободниот беше професионално изведен бај де бук. Да не зборам за ладната глава што е потребна да шутниш така во последни минути од натпреварот...

Kajgana Shop

На врв Bottom