Исто не го спомнаа и Жунињо и Пирло што шутираа како снајпери низ годините ама кој кур кога се прави муабет за овие два месеци т.е. оваа сезона. Од топ лигиве овие двајца највеќе натпревари решија од слободни.Додека сме кај слободните не знам како можите да ги спомнувате Пјанич и Вилијан а никаде во муабетот да го нема Меси...го заборавивте дека е повреден?...Меси се има истурено од давање голој од слободен лани и оваа сезона и изминатите сезони ама сега од нафталин ги извадовте Пјанич и Вилијан поради 4-5 гола што ги постигнаа..чекајте малце другари
Комплетно цела одбрана на првиот гол спиеа.Ги изненади Тиаго најверојатно или поставуваа офсајд замка..според мене и првиот на Лева се бранеше, незнам што му беше на Чех не ни појде на топка
Муабетот ми беше дека Чех воопшто нереагира,а после шутот на Лева кој и не беше кој знае колку силен топката одскокна на метар од Чех дали на расчекор го фати појма немам, инаку приметив дека ова беше ваков втор обид на Тиаго еднаш беше офсајд, по втор пат пројде, како и да е очигледно уиграна комбинацијаКомплетно цела одбрана на првиот гол спиеа.Ги изненади Тиаго најверојатно или поставуваа офсајд замка..
Против вас во полуфинлето проба Алмуниа да го утепа ама овај се уплаши од шутотИ Роналдо е добар од слободни, неисполнета желба му е да утепа некој од живиот ѕид.
ме заеба, нема шо.Против вас во полуфинлето проба Алмуниа да го утепа ама овај се уплаши од шутот![]()
Прочити ми го постот убаво три пати.Исто не го спомнаа и Жунињо и Пирло што шутираа како снајпери низ годините ама кој кур кога се прави муабет за овие два месеци т.е. оваа сезона. Од топ лигиве овие двајца највеќе натпревари решија од слободни.
?Прочити ми го постот убаво три пати.
Чалханоглу ?Ne deka sum za Roma, ama na Pjanic za slobodni mozat ama bas site u Evropa za jajca da mu se fatat)
Фламини исто...Буфон е како вино..
pozitiv na denot, mnogu mi dojde ubavo vaka edno blic smeenjeФламини исто...
Џонтра не верувам дека можам и не сакам да ти влијаам на мислење ама еве мое гледиште во врска со голот. Значи топката од ногата до голот стигнала за 1,1 секунда, одземи дел од секундата потребна голманот да процени кај ќе оди а другиот дел ти останува за интервенцијата. Е сега ако ти можеш да го одбраниш тој удар за 3/4 од секундата да речиме, секоја ти чест и те охрабрувам да одиш на трајл за голман во некој европски гигант.Ако зборите за тој вчера, дефинитивно не е мајсторски.. Таа топка се брани. Никој не му е крив на Шовковски што има 235 години.
@red.devil те забораив.