Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мини сериjата е ова?Го имате ова гледано? Јас сега го ставив да се спушта. На
Rotten Tomatoes и IMDb добро стои (80% на RT & 7.5 на IMDb).
Прегледај го приврзокот 132282

A Short Film About Killing (1988)Некој листа што е вредно да се гледа излезено од годинава? Привршив со школово за тромесечјево па да им седнувам полека на тоа што сум испуштил![]()

Сака сајдкик да биде.Бомбашот на сигурно игра, со листа. Скраја да е да бендиса филм а старешините да не го одобрат.
го гледав другион за љубовта и ми се допадна стварно. Симнат ми е овој ама прво на новиве да им седнамA Short Film About Killing (1988)
Не е од месецов, ама пробај му се. И нека не те плаши почетокот, еден од најзаебаните ever снимени![]()

Анон, не зезај>Ти текнуе уникатна идеја
>читаш за мозокот/психологии
>разговараш со доктори
>1000 луѓе работат со години да направите анимиран филм,
>вметнуваш голем број мали навидум неприметливи епски моменти
и ти доаѓа некој од кајгана и ти вика ок ти е филмот, онака за тепање време, лабаво
само една 10ка дали имаш дадено во темата Moviespotting. Заврши тој муабет, феил мој признавам. Мада ми текна и при пишување (кога на одисеја му имам дадено 4/10) ама сакав малце така интересен да се направам.Анон, не зезајсамо една 10ка дали имаш дадено во темата Moviespotting.
Еве не знам како си го оценил Сталкер, ама додека се снимал 5-6 луѓе умреле од радијација.