UEFA Champions League 2015/2016

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
изгледа не си прател лани Баерн колку повредени имаше.
Лам
Швајни
Бадштубер
Алкантара
Мартинез
Рибери
Бенатиа ама не сум сигурен, а веројатно уште некој.
или ова ти беше некаква утеха за пред утакмица?
иначе не се сложувам дека се баксузни играчиве, туку Арсенал се "нездрава" средина и нешто им смрди у медицинскиот персонал, или во тренинг центарот или тој што им ги води физичките припреми
Се едни исти им се повредуваат на Арсенал, мислам дека и до снагата е.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Пa и aкo имa некoј зaгoвoр или aкo БМ му јa дaт или не ние ќе дoзнaјме. Мене ме зaпрепaсти муaбетoт нa скaутoт нa Милaн лaни декa финaлетo вo ЛШ Милaн Ливерпул билo мaместенo нa пoлувреме. Бaте си влеглo дo aктoвкa тoп пaри и сaмo крaткo o јaснo кaжaл ѓпрa дa изгубите. Пaзете фимaле лoе не личи нa местенo знaчи aкo сaкaт дa нaмњстaт или нештo сличнo бaш ќе нaпрaт дa личи нa oбрaтнo.

Sent from my LG-MAGNA
Мијалков да не бил?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
изгледа не си прател лани Баерн колку повредени имаше.
Лам
Швајни
Бадштубер
Алкантара
Мартинез
Рибери
Бенатиа ама не сум сигурен, а веројатно уште некој.
или ова ти беше некаква утеха за пред утакмица?
иначе не се сложувам дека се баксузни играчиве, туку Арсенал се "нездрава" средина и нешто им смрди у медицинскиот персонал, или во тренинг центарот или тој што им ги води физичките припреми
Не е никаква Утеха? :unsure:. Ако мислиш на изговор за евентуален пораз, прилично сум сигурен дека сме способни да извадиме нерешено врз основа на предходните резултати на Алијанц. Што се однесува до повредите сите со исклучок на Росицки и Артета можеби се потенцијални првотимци во Арсенал, што не верувам дка важи за овие што ги наброја кај Баерн со исклучок на Рибери и Лам. Иначе Арсенал има најсовремен тренинг комплекс исто како и Баерн, сменија многу во делот на тренинзи, рикавери сесиии, тренери физиа и што уште не и пак имаме повреди за извоз. Појма немам што се дешава ама не е нормално.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
и повторно оштетени сме ... ебате судиите у пичка ни земаа 4 бода...

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Се едни исти им се повредуваат на Арсенал, мислам дека и до снагата е.
тоа да, кај некого е и до самиот играч. Ама неможе да биде случајно Озил, Дебуши, Велбек, Оспина и незнам уште кој претоа не се повредувале, сега во Арсенал ќе закачат некоја повреда

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
тоа да, кај некого е и до самиот играч. Ама неможе да биде случајно Озил, Дебуши, Велбек, Оспина и незнам уште кој претоа не се повредувале, сега во Арсенал ќе закачат некоја повреда
За другиве не знам ама Велбек пати од Озгудов - Шлатеров синдром, вроден проблем со коленото е тоа, испакнато колено, пропушти една сезона додека беше во младинските категории на Ман Утд. Еве и баш со рскавицата на коленото има проблеми. Инаку да, ако не е до играчот, вториот причинител е тежок тренинг, кај нас заради тоа беа повредени по 10 души лани. Сезонава го сменија системот и сега е ок, да не урочам.

Kajgana Shop

На врв Bottom